2777
2789

لیزر برای کسی که موهای کم داره اثر نداره 

من اپلاسیون میکردم همیشه از وقتی بچه دار شدم خیلی سختم شده اپلاسیون کارم گفت موبر سنتی بزن از وقتی میزنم خیلی نتیجه اش از اپلاسیون بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر برای کسی که موهای کم داره اثر نداره  من اپلاسیون میکردم همیشه از وقتی بچه دار شدم خیلی سخ ...

موافقم باور نمیکردم اما سنتی واقعا رویش مو رو کم میکنه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ببین من همممه راهارو امتحان کردم

بهترین روش پودره

موهاتو ضخیم نمیکنه.چربی پوستتو از بین نمیبره.موهات زیر پوستی نمیشه

پودرو خمیر میکنی میزنی به هر جای بدنت که خواستی بعدزیر دوش ی دست میکشی همش میریزه

تازه پوستتم روشن تر میشه به مرور

ببین من همممه راهارو امتحان کردم بهترین روش پودره موهاتو ضخیم نمیکنه.چربی پوستتو از بین نمیبره.موه ...

من پودر زدم ناخنام همش خراب شد.دیگه یه مدت طولانی استفاده نکردم تا دوباره رشد کرد درست شد.خیلی ناخنو نازک میکنه

اسمش چیه?

عطاری ها دارن 

تازه اون اصلاش که بدبو تر هم هست کلی هم خاصیت داره 

واجبی میگن بهش دپی هم داره 

فقط بدن باید خشک باشه به پودر هم کم کم اب اضافه کنی غلظتش مثل خامه باشه پنج دقیقه ای اثر میذاره اکثرا من کلا موهام نازکه و کمه اگه ضخیم تر باشه شاید بیشتر باید بمونه موها فر میخوره وقتی اثر کنه 

رنگ پوست و هم به مرور روشن میکنه

موافقم باور نمیکردم اما سنتی واقعا رویش مو رو کم میکنه 

من به طرز باور نکردنی بعد پنج ماه موهام خیلی خیلی کم شده 

فکر میکنم چقدر سر اپلاسیون درد کشیدم و چقدر استرس بهداشتش و کشیدم واقعا ناراحت میشم 

تازه پوست و هم روشن میکنه