2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم نذاشت نهار بخورم اینقد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5643 بازدید | 136 پست

براش مهم نیستید ....

اینا یعنی دوستتون نداره 

حواسش بهتون نیست

مسولیت پذیر نیست

هنوز نفهمیده جایگاهش کجاست....

بفکر خودت باش وبچه ات میدونی ناز نمیکشه چرا قهر میکنی 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
کاش کتکم نمیزد چند روز پیشم اینقد فحش داد و کتکم زد سر مادرش که تا یک شب لب به غذا نزدم 

چرا خبببب؟مگه چیزی گفته بودی راجبه مادرش؟؟؟

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی بوده به دل نگیر یه چیز دیگه بخور چون بارداری حساس شدی

غذارو خورده واسه زن باردارش نذاشته میگی حساس شده😓😓😓

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
عزیزم😘خدا خودت و نی نیت رو حفظ کنه  سعی کن طرح نیاز کنی و هرکاری میخوای کنی یه جوری بهش برسون ...

عزیزم جلو خودش من خاک بر سر اشغالا سنگینو سی پله میبرم پایین اصلا مهم نیست براش 

برام داروهامو بیار اوردم براش رفتم تو اتاق هی فحش میداد بعد دیدم رفت سر غذا و نهارشو خورد و رفت هیچی ...

چقد دلم میخاد هزار تا فحش بدم همسرتو 

و خودتم یه کتک حسابی بزنم که انقد رو دادی که این انقد پررو و شرم و حیا بشه

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
چرا امضات حال آدمای دوقطبی رو نشون میده

دوتا متنن که تو کانال دیدم بنطرم جالب بود کپی کردم اینجا

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
کاش کتکم نمیزد چند روز پیشم اینقد فحش داد و کتکم زد سر مادرش که تا یک شب لب به غذا نزدم 

ببخشید عجب عوضی و کثافته

خدا کمکت کنه

ناراحت شدم برات😔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
صبح پا شدم با کمر درد و بدبختی استانبولی بار گذاشتم کنارش هم سالاد شیرازی خیلی هوس کر ه بودم از سر ک ...

چرا باهم غذا نمیخورید؟شما جدا برای خودتون اون جدا برای خودش

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
چرا خبببب؟مگه چیزی گفته بودی راجبه مادرش؟؟؟

نبخدا خودش به خانوادم فحش داد منم جوابشو دادم به مادرم توهین کرد منم گفتم مادر خودت هزار تا دعوا انداخته تو زندگیم که کتکم زد 

😕

این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩