2777
2789
عنوان

چرا میگن هر نظری محترمه

71 بازدید | 12 پست

هر نظرو تفکری  محترم نیست در واقع احترام برا تفکر نیست  اون وقت اسمش میشه مغالطه که بسیار هم رایجه 

تفکر حزب نازی و داعش محترم نیست چون درست نیست   

ما دو نوع تفکر داریم یا درسته با درست نیست 

الان مثله عمه ی من راجب دیابت نظری داره و میگه عامل اصلی دیابت مثلا ژنتیکیه آیا نظرش درسته آیا میتونه نظرش رو بگه خیر

این اشتباهه چون تفکر غیر اصولی باعث بداهه گویی میشه و درست نیست این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر اشتباه محترم نیست 

بلکه اون شخص محترم است 

ما باید در برابر اشخاص جهبه نگیریم بلکه در برابر نظرات اشتباهشان جبهه بگیریم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره دیگه تازه از نازی و داعش بدترم داریمو نظرشون خیلیم نامحترمه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

هر نظری محترمه یعنی حق نداری بپری بهش بخاطر عقایدش،چراکه شاید اون به علمش رسیده ولی تو هنوز اول راهی یا کلا بی راهه رفتی.

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
نظر اشتباه محترم نیست بلکه اون شخص محترم است ما باید در برابر اشخاص جهبه نگیریم بلکه در برابر نظرات ...

همیشه در مورد نظرات اشتباه جبهه گرفته میشه کلی صاحب نظر فکر میکنه به اون دارن جبهه میگیرن 

کلا نباید هر نظر اشتباهی رو گفت

تفکرات محترم هست  چون قرار نیست همه مثل هم فکر کنند ولی موضوع اینه  با اجبار همراه نباشه ‌ارادی اندیشیدن فقط زمانی نیست که با نظر ما هم سو باشه .تو غرب علیه همجنس گرایی صحبت بشه محکوم میشی چون فقط وقتی نطرت محترم هست که مطابق نطر اونها فکر کنی

هر نظری محترمه یعنی حق نداری بپری بهش بخاطر عقایدش،چراکه شاید اون به علمش رسیده ولی تو هنوز اول راهی ...

نه عزیزم هر نظری محترم نیست 

خود به خود هیچکس به علم نمیرسه و بلید اصولی راجب هر چی نظر داد 

هر نظری محترمه یعنی حق نداری بپری بهش بخاطر عقایدش،چراکه شاید اون به علمش رسیده ولی تو هنوز اول راهی ...

به شرطی که اون شخص صاحب نظر باشه 

میشه بگی نظر شما برای خودتون محترم است گرچه ممکنه برای ما که صاحب نظر هستیم نباشه 

وگرنه کسی که صاحب نظر نیست که اصلا حق نداره نظر بده 

مثلا من نمیتونم در مورد پزشکی نظر بدم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

تفکرات محترم هست چون قرار نیست همه مثل هم فکر کنند ولی موضوع اینه با اجبار همراه نباشه ‌ارادی اندی ...

اصلا عزیزم هر تفکری محترم نیست 

راجب خیلی چیز ها تفکرات اشتباه هم محترم نیست 

راجب نظرت هم بحث خیلی زیاده چون باید از اصول همه چی درست یاد بگیری وگرنه تا همیشه دیوار کج میره 

و اشتباه اینجاست که خیلی ها فک میکنن چون اصولی که بلدن درسته و هر چی میگن درسته