2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم نذاشت نهار بخورم اینقد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5642 بازدید | 136 پست

من که انقدر حالم بد بوده از اول که شوهرم هرشب کلی ظرف میشوره.خونه تمیز میکنه.میخابه .

از اول باید ناز میکردی.چراانقدر رو دادی بهش..خرابش کردی 😐

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام داروهامو بیار اوردم براش رفتم تو اتاق هی فحش میداد بعد دیدم رفت سر غذا و نهارشو خورد و رفت هیچی سالاد نذاشته بود برام اندازه دو لقمه غذا مونده بود اینقد گریه کردم 

عزیزم😘خدا خودت و نی نیت رو حفظ کنه 

سعی کن طرح نیاز کنی و هرکاری میخوای کنی یه جوری بهش برسونی که به کمکش نیاز داری

کوچکترین کاری که کمکت کرد کلی ازش تشکر کن 

چایی خواست ،ازش کمک بگیر

مثلا بگو تا من چایی میذارم دم کنه دوتا فنجون میاری عزیزم؟

مثلا اشغالا رو وقتی میبردی پایین که اونم خونه باشه

بعد مثلا میگفتی چقد کمرم درد میکنه کاش یکی اشغالارو میبرد پایین

اگه نبرد خودت ببر که ببینه خجالت بکشه بعدشم کلی اه و ناله که پام درد میکنه شکمم درد میکنه 

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
برام داروهامو بیار اوردم براش رفتم تو اتاق هی فحش میداد بعد دیدم رفت سر غذا و نهارشو خورد و رفت هیچی ...

وای روانیه عوضی خدا مرگش بده برو یه نیمرو بزن بعدم تا نیومده غذاتو بخور بگو اشتها ندارم کم بخور جلوش

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
من که انقدر حالم بد بوده از اول که شوهرم هرشب کلی ظرف میشوره.خونه تمیز میکنه.میخابه . از اول باید ن ...

کاش کتکم نمیزد چند روز پیشم اینقد فحش داد و کتکم زد سر مادرش که تا یک شب لب به غذا نزدم 

چرا مگه امضاش چجوریه دوقطبی ها چجورین؟؟؟ مگه

مثال زدم عزیزم

جمله ی اول مثبت طنز لبخند

جمله ی دوم خشم پنهان . توهین . تلافی

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
خیلی رو میدین بخدا دوست من کفشای شوهرشم واکس میزنه واکس نزنه دعواش میکنه اون وقت من لباس شوهرمو به ز ...

منم اصلا اتو نمیکم بیچاره صبحا ساعت شیش بلند میشه اتو میکنه.هروقتم ببینه لباس شستم کلی ذوق میکنه خخ

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

زنگ بزن مادر بی ملاحظه اش که نمیگه زن باردار تو خونه است پاشو برو از پسرش گله کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برام داروهامو بیار اوردم براش رفتم تو اتاق هی فحش میداد بعد دیدم رفت سر غذا و نهارشو خورد و رفت هیچی ...

وا خب میکشیدی تو بشقابش سهمشو یه قابلمه رو ک نخورده 

وزن اولیه:71وزن فعلی67وزن هدفم:60 تا عید 99رژیمم کالری شماریه💗من میتوانم👌👌👌قد161تاریخ شروع:98/9/14