2777
2789
عنوان

سونو ان تی4قلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطم سخته همسرم شغل مناسبی نداره هیچ بیمه درمانی هم نداریم بخداخودمم دلم نمیاد ولی مجبورم دکتر ...

اگه سقط کنی ب ای دو تای دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
شرایطم سخته همسرم شغل مناسبی نداره هیچ بیمه درمانی هم نداریم بخداخودمم دلم نمیاد ولی مجبورم دکتر ...

نکن تورو خدا کاش خدا به منم بده خدا روزی شونو میده بدنیا بیان خودت میبینی بعدش حرفم یادت میاد

الهی بمیرم برات خیلی سخته امیدوارم خدا خودش کمکت کنه بهترین راهو جلوی پات بزاره 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

ولی خداییش خیلی سخته ۴ تا بچه تو این دور و زمونه و گرانی ... 

آدم یه وقتایی مجبوره یه تصمیمایی بگیره که شاید اصلا دلش نخواد

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.