2777
2789
عنوان

خاستگار خاهرم😞بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 140 پست
اختلاف سطح مالی خانوادها و تحصیلات 

یعنی پدر اون اقا هم سطح درامدش از پدر شما پایینتره!؟

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
یعنی پدر اون اقا هم سطح درامدش از پدر شما پایینتره!؟

بله بالا هم گفتم مثلا ما تو منطقه خوب شهر ساکنیم ولی اونا نه خونشون یک چهارم ما هست پدرشون ماشین سنگین داره خرجشون از اونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بالا هم گفتم مثلا ما تو منطقه خوب شهر ساکنیم ولی اونا نه خونشون یک چهارم ما هست پدرشون ماشین سنگ ...

کامیون دارها درامد بدی ندارن

با این اوصاف فکر میکنید پدرش بتونه ساپورتش کنه برای استارت زندگی؟

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
کامیون دارها درامد بدی ندارن با این اوصاف فکر میکنید پدرش بتونه ساپورتش کنه برای استارت زندگی؟

نمیدونم والا بهشون نمیاد ک شاید خونشون 300بیشتر نباشه نهایت قیمت اگ درامدشون خوبه خب میرفتن جای دیگ

خودش گفته ک پدرش میخاد یه پولی بده بهش حالا یا یه مغازه بگیره براش ولی قطعی نمیدونم

نمیدونم والا بهشون نمیاد ک شاید خونشون 300بیشتر نباشه نهایت قیمت اگ درامدشون خوبه خب میرفتن جای دیگ ...

فکر نکنم جالب بشه قضیه...

23سالشه

سی چهل سالش بشه پشیمون میشه

دوستای من یه اختلاف طبقاتی دارن با شوهرشون دارن داغون میشن از بی فرهنگی خانواده شوهرشون چه برسه به اینکه همزمان اختلاف فرهنگی و طبقاتی و تحصیلی با هم باشه

همینم میگی که پسره میگه تو نباید کار کنی و ظیفه مرد که خرج رو بده نشون میده مرد از این ادمای مشکل دار که بعید نیست بعد ازدواج بگه بشین خونه کار نکن و من دوست ندارم کار کنی حالا یا از عقده تحصیلات بالای زنش این حرفو میزنه یا تو محیط بسته ای بزرگ شده 

انقدر ادم هستن خودشونو عاشق نشون میدن جلوی دخترایی که وضع مالیشون خوبه بعد که خرشون از پل گذشت معلوم میشه قصد و نیتشون فقط پول بوده 

سی چهل سالش بشه پشیمون میشه دوستای من یه اختلاف طبقاتی دارن با شوهرشون دارن داغون میشن از بی فرهنگی ...

وقتی پیشنهاد ازدواج داده از وضعیت مالی خبر نداشته خاهرمم این رشته نبوده فرهنگی خوبن یه سطحیم ولی مابقیو داریم واسه کارم من همینو بهش گفتم میگ تو محضر حق کار میگیرم ک بعد مشکل پیش نیاد

خودش ک قبول نمیکنه موندیم حالا 

به تعویق بندازین تا یکم سرد بشه به خودش بیاد

البته من بازم میگم اگه طرف جربزه کارکردن داشته باشه و مرد باشه ارزش داره 

به تعویق بندازین تا یکم سرد بشه به خودش بیاد البته من بازم میگم اگه طرف جربزه کارکردن داشته باشه و ...

اینم فکر خوبیه

اره کاری هست تو کار زرنگه و فوق العاده خاهرمو میخاد هرچی بخاد با هر سختی هم باشه میگیره براش ولی خب سخته از اول با وضع خوب باشی بعد بری تو بی پولی البته سال اخرشم هست خودش بره سرکار خیلی وضعیت متفاوت میشه

اینم فکر خوبیه اره کاری هست تو کار زرنگه و فوق العاده خاهرمو میخاد هرچی بخاد با هر سختی هم باشه میگ ...

خب کار کنه خواهرتون و پولشو جز مقداری مایحتاج پس انداز کنه زنی که دستش تو جیبشه تو زندگیش از هیشکی ضربه نمیخوره

خب کار کنه خواهرتون و پولشو جز مقداری مایحتاج پس انداز کنه زنی که دستش تو جیبشه تو زندگیش از هیشکی ض ...

ایشالا

از حرف اطرافیان ترس دارم وگرنه خودش ک میگ مهم نیس پول منو اون

ایشالا از حرف اطرافیان ترس دارم وگرنه خودش ک میگ مهم نیس پول منو اون

شما گفتین از پیش از قبولی خواهرتون ایشون خواستگاره و الان خواهرتون ترم اخره این یعنی حدود شیش هفت سال

فکر میکنین ادمی که اینهمه سال دنبال ینفر باشه ولش میکنه؟