2777
2789
عنوان

خاستگار خاهرم😞بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 140 پست

در اینده به مشکل میخورن . 

هم کفو بودن یعنی شرایط دو طرف نزدیک به هم باشه .. اینها کیلومتری فاصله دارن

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خواهرتون بپرسین که آیا الان با شوق حاضرن این آقا رو به دوستاشون ، اساتیدشون معرفی کنن،؟ آیا حاضرن با افتخار کنارشون قدم بزنن و برن یه کنفرانس علمی که همه ی دوستان و همکارانشون هستن،؟ اگر جواب نه باشه این فقط یه علاقه است و شرایط کافی برای ازدواج رو نداره،

اره مشکلی نداره خیلی پزشک میشناسم با لیسانس ازدواج کردن از جمله خاله  خودم شوهرش لیسانسه

سطح مالی شوهرش هم سطح بودن یا پایین تر؟ اخه مثلا الان ما خونمون تو یه منطقه خوب شهره ولی اونا نه منطقه پایین خونشونم شاید یک چهارم ما

بعنوان شرط باید بگه. ۴سال اززندگیش بگذره عاقلانه نگاه کنه پشیمون میشه. 

خاهرم خیلی دوس داره ک لیسانس بگیره چون قبلا میگفت مهمه برام ولی الان میگه نه

هرازگاهي معايب داره به طبع اعتماد به نفس شوهرش رفته بالاا كلا

چی بگم سر عقل نمیاد بهترین خاستگارا رو رد کرده همین چند روز قبل خاستگار قاضی داشت رد کرد یا ازهم دانشگاهیاش هم رشتهاش نمیدونم والا موندم

چی بگم سر عقل نمیاد بهترین خاستگارا رو رد کرده همین چند روز قبل خاستگار قاضی داشت رد کرد یا ازهم دان ...

عين خواهر من.. تو بيمارستان همكاراش بودن قبول نكرد ميگف فلاني ورراجه فلاني كجه فلاني چاقه فلاني كچله فلاني سياهه فلاني سفيده

نگم برات چي انتخاب كرد  

هرچند ان شا الله دلش هميشه پيش شوهرش خوش باشه وگرنه من كي باشم ك دخالت كنم يا به سليقش توهين كنم

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

عين خواهر من.. تو بيمارستان همكاراش بودن قبول نكرد ميگف فلاني ورراجه فلاني كجه فلاني چاقه فلاني كچله ...

ترسم از پشیمونیو طلاقو این حرفاس هرچیم میگی ک هیچی ب هیچی 

تازه شروع ب کار کرده ولی ادم کاری هس و مطمعنن چند سال دیگ خیلی پیشرفت میکنه

پس دیگه شکتون برای چه چیزیه دقیقا!؟

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.