2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه چاقیت رابطمونو کم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5398 بازدید | 115 پست
وای من قدم 163 وزنم 75 منم میخوام وزنمو کم کنم 

سلام عزیزم 

اول برای سلامتی خودت بعد برای تناسب اندام و زیبایی وزن تو بیار پایین 

تجربه مو بهت میگم  بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹
خدا خیرش بده خیلی راضی بودم 
👇
Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

عزیزم شوهرت سرده چاقیتو بهانه میکنه مطمئن باش... مردی ک گرم باشه کاری ب چاق و لاغری موقغ رابطه نداره

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که چاق نیستی یمقداری اضافه وزن داری ایشون خودشون باید دیدشون راجع به زن تغییر کن زن عروسک نیست که رو یه سایز دلخواه ایشون بمونه انسانه چاق میشه شکم میاره ترک میخوره پوستش دوست داشتن شخصی ربطی به سایزش نداره و بهتره رابطه جنسی تو قالب دوست داشتن و میل جنسی باشه نه فقط میل جنسی که ادم بشه وسیله دوم که ارضا نشدنت ربطی و وزنت نداره همسرت کارشو بلد نیست و نگرانم نباش اکثر خانمای ایرانی حتی نمیدونن ارضا شدن چیه چون بیشتر دنبال ارضا شدن شوهرشون واسشون مهمه و واقعا نه ارضا شدن و ارگاسم (البته اگه اونایی که ارضا شدن نیان قورتم بدن😅😅) و باور کن توی ده سال زندگی مشترک شاید دوبار ارضا شده باشم که اونم ثمره تلاش خودم بوده بیشتر و این مشکله درکت میکنم بنظرم مشکلتو اساسی حل کن اگه جنبه مشاور داره برین پیش مشاور چون این چیزی نیست که با چهارتا کامنت حل بشه

یعنی چی انتخاب خودش بوده و نباید اعتراض کنه

خوب دوست داره و انتخابش بودی و هستی ولی دلش میخاد لاغرتر و خواستنی تر شدی حالا اسمون و زمین یکی میشه اگه یکم سلیقه و خواست شوهرتو اهمیت بدی؟؟؟!!! فردا تو هم ممکنه ازش بخای بخاطر تو یکم بعضی رفتارهاشو بهتر کنه اونوقت اونم باید سینه سپر کنه و بگه همینه که هست؟!!!

یکم به خواست و سلیقه هم احترام بزاریم چیزی ازمون کم نمیشه  اونم چیزی که هزینه و سختی زیادی نداره

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

چون میگه میل جنسیش زیاده پس مزاجش گرمه نمیشه همینجوری بدون بررسی مزاجش بگیم این دمنوش بخور این رژیم بگیر چون مثلا دمنوش زنجبیل طبعش گرمه واسه منی که مزاجم‌سرده مفیده ولی واسه ایشون نه

باید برن دکتر یه رژیم‌اصولی بگیرن 

یه چیز خوبی که از دکتر یاد گرفتم این بود که هر یک کیلو م کردن وزن حدود 4 کیلو بار و فشار اضافی رو از روی زانوها و حدود 5 کیلو بار و فشار رو از روی ستون فقرات کم می کنه 

فکر کنید چقدر کاهش وزن می تونه برای مفاصل مفید باشه 

سلام عزیزم  اول برای سلامتی خودت بعد برای تناسب اندام و زیبایی وزن تو بیار پایین  تجربه ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی ... آره خودمم خیلی نگرانم مخصوصا میترسم دیابت بگیرم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

عزیزم الکی رو خودت عیب گذاشتی اونم فکر میکنه این عیبت باعث سردی رابطون شده

اولا که شما اصلا چاق به حساب نمیای..یه ذره اضافه وزن داری..بعدشم اون باید شما رو ارضا کنه چه چاق باشی چه لاغر!

از این به بعد سعی کن به جای ایراد گذاشتن و تاکید به رژیم و لاغری!از خودت غیر مستقیم تعریف کنی!از قدت!از چهرت!اندامت

مثلا بگی با دوستام رفتیم آرایشگاه،آرایشگره میگفت پوستت یا چشمت یا لبت(هر عضوی که تو صورتت قشنگتره) چقد نازه

یا لباس فروشه گفته کاش همه مثله تو بودن لباسا انگار برای تو دوختن

خلاصه هر زیبایی که داری رو سعی کن متوجهش کنی که به زیبایی هات زووم کنه نه به عیبای کوچیک یا نداشتت!

من خیلی شوهرت رومقصر نمیدونم چون خودت با حرفات از چاقیت باعث شدی اینجوری برخورد کنه

چی میگی تو😤😤😤😤
یه چیز خوبی که از دکتر یاد گرفتم این بود که هر یک کیلو م کردن وزن حدود 4 کیلو بار و فشار اضافی رو از ...

این حرفا رو قبول ندارم ادم باید عضلاتشو قوی و سفت کنه چه ربطی به وزن داره‌‌ . این کشتی گیرا بدنسازا همه وزناشون بالاس ولی ماهیچه این

من تو عقدم اینقدر لاغر بودم که شوهرم هروقت میدیدم میگفت یکم غذا بخور حتی رفته بود برام قرص اشتها خریده بود من ساده میخوردم 😝از وقتی بچه اوردم وقرص جلوگیری میخورم به شدت دارم چاق میشم شکم وپهلو اوردم😣حالا چجوری اینارو باید اب کنم؟

منم طبعم بلغمی هست میشه بگی چی داخل هم کردی تامنم انجام بدم

عزیزم‌الان همراهم نیست

ولی زردچوبه ..فلفل سیاه..زیره..میخک..تخم شنبلیله..هل ..جوز هندی ‌.زنجبیل..دارچین ..پودر مرزه 

اینا بود ولی هر کدوم پودر بود و اینکه مقدار خاصی داشت که به گرم بود

مخلوطش کردم و روزی یه قاشق مرباخوری با عسل میخورم بعد از ناهار

عزیزم‌الان همراهم نیست ولی زردچوبه ..فلفل سیاه..زیره..میخک..تخم شنبلیله..هل ..جوز هندی ‌.زنجبیل..دا ...

میشه دوستی بپذیری وقتی پیشت بودبهم کامل بگی واقعاشرایط دکتررفتن ندارم 

خدایامیشه تااخراین ماه منم تیکربارداریموبزنم