2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه چاقیت رابطمونو کم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5398 بازدید | 115 پست
آره ناهار نخوری شام رو زود بخوری مثلا وقت اذان مغرب.. تو طب اسلامی تاکید شده که ناهار نخوری خیلی برا ...

مرسی عزیزم

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

دوستانی که میگید شوهرت غلط کرده و لاغر میگرفت از اول

همسرشون تو خواستگاری گفتن لاغر میکنی؟ایشونم قول دادن که لاغر میکنن...

عزیزم سعی کن روزی نیم ساعتم شده تو خونه برقصی

هم بره روحیت خوبه 

هم وزن کم میکنی

باشگاهم برو اگه میتونی روزی یه ساعتو نیم

کالری شماری ام خیلی خوبه

خواهر شوهر منم هم وزن شما بود الان نمیدونم چند کیلو ولی با چیزایی که گفتم وزن کم کرده

میشه منم مامان شم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی اگه لاغر شی شرایط بهتر میشه مردی که خیلی رک برمیگرده میگه اندامت دوست ندارم دلتو میشکنه من حس می کنم به مشاور احتیاج داره وگرنه شما اصلا با این قد و وزن چاق نیستی

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
هزینش چقدره گلی

برای ۳ هفته ۶۰ تومن 

دکتر روشندل رژیم‌میده مثلا واسه من کلی ادویهرو باهم‌مخلوط کردم خوردم چون نوشته بود طبعم بلغمی هست و اشتهای زیادم‌بخاطر سردی معده هست از وقتی این ادویه رو خوردم اشتهام خیلی کم شده و دیگه اصلا دلم نمیخواست همش درحال غذا خوردن باشم

چون اولش قول دادی دیگ نمیتونی چیزی بگی.زیادم ک اضافه وزن نداری.من دوستام ۸۰ ب بالا بودن شکمشونو با سلفون میپوشوندن و شبا فقط میدویدن حالا یا رو تردمیل یا تو محوطه خوابگاه.دقیقا شبی ۱ ساعت.به جای ابم فقط اب کرفس وخیار و زنجبیل میخوردن.قندشونم زنجبیلی بود..یکیشون همینجوری برا عروسیش وزنشو خیلی پایین اورد

حداقل ۷ کیلو اضافه وزن داره چرا میگین چاق نیست؟ من که ترجیح میدم وقتی یه نفر راه حل میخواد باهاش رور ...

چون چاق نیست پرع هفت کیلو زیاد نیست بگین چاقه شوهرش نی قلیون پسنده باید روز اول چشماشو باز میکرد تو بارداری زن ممکنه بیست کیلو اضافه وزن پیدا کنه مرد حق نداره اینو بگه

خیلی چاق نیستی و راحت میتونی برسی به ۶۵ تا ۶۸

ولی خب واقعیت اینه که خوش اندام هم حساب نمیشی و اگه از اول واسش مهم بوده و گفته و شما هم قول دادی احتمالا داره راست میگه. رژیم بگیر و ورزش کن هم خودت جدابتر میشی هم زندگیت شیرینتر میشه و بهونه دستش نمیدی

ببین شوهر من با این رژیم که بهت میگم تو یه ماه ۵ کیلو کم کرده:

برنج برای نهار ۸ تا قاشق با هرچی خواستی ماست و سالاد، نون برای صبحانه چهار تا کف دست با دو تا قوطی کبریت پنیر. شامم سبک

میان وعده عصر یه لیوان شیر با یه خرما

تو روز دو تا سه دونه میوه هم میتونی بخور. خیار و کاهو و اینا هم هرچی دلت خواست

فقط شیرینی جات نخور، خیلی کم

وزنت اصلا زياد نيست نسبت به قدت؛ ايشون اعتماد به نفس ندارن به نظرم واسه ي رابطه! چون الان باشگاهم بري فقط بايد يكم فرمش بدي و عضله اش كني وگرنه وزنت نسبتا نرماله! بنده تصور ميكنم چون قد خودشون زياد بلند نيست و شما قد بلندي اعتماد به نفس ندارن!

اولا عزيزم ادم نبايد هرچيزي رو بتونه به زبون بياره و به زنش بگه مگه با سوپر مدل ازدواج كرده و روز اول ديده!!! كلا ظاهر بيني خيلي بده و دردسر ساز ميشه يه بچه بياري چهار كيلوام اونجا ثابت وزنت زياد شه چي ميخواد بگه!

دوما ايشون اگه خيلي بي نقص هستن چطور تونستن تو يه سال يكبار زنشونو ارضا كنن!!!! 

سوما شديدا رو اعتماد به نفست كار كن

چهارمن گاهي مقابله به مثل جواب ميده! دفعه بعد حرفي زد يا همين حرف كشدار شد بهش بگو : فدات شم منم با قدت كه از همه مردا كوتاه تره مشكل دارم تا به حال به روت اوردم؟؟؟ 

من میخواستم لاغر بشم با چنگال غذا میخوردم هم یواشتر غذا میخوری هم زود سیر میشی. حالا بعد شیر دهی دوتا بچه لاغر شدم هر چی میخورم چاق نمیشم.البته حرص هم میخورم فکر کنم خنثی میکنه هر چی خوردما

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
برای ۳ هفته ۶۰ تومن  دکتر روشندل رژیم‌میده مثلا واسه من کلی ادویهرو باهم‌مخلوط کردم خوردم چون ...

منم طبعم بلغمی هست میشه بگی چی داخل هم کردی تامنم انجام بدم

خدایامیشه تااخراین ماه منم تیکربارداریموبزنم 
چون چاق نیست پرع هفت کیلو زیاد نیست بگین چاقه شوهرش نی قلیون پسنده باید روز اول چشماشو باز میکرد تو ...

آره حق باشماست ولی من اصلا واسم حرف شوهرش مهم نیست مهم‌حس خودمونه خانما‌ وقتی به خودشون میرسن حس بهتری پیدا میکنن من‌شوهرم بخواد درباره ظاهرم نظر بده اهمیتی نمیدم هر کسی اختیار بدن خودشو  داره شوهرش حق نداره تحقیرش کنه