2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه چاقیت رابطمونو کم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5398 بازدید | 115 پست

چقدر بی شخصیته که اینجوری بهت میگه میتونست بگه دوست دارم وزن کم کنی تا خوش اندام تر بشی خودشم همچین رو فرم نیست ااا تو هم بگو اینو بهش چرا ما زنا اجازه میدیم مردا هر غلطی دلشون میخواد بکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا رو قبول ندارم ادم باید عضلاتشو قوی و سفت کنه چه ربطی به وزن داره‌‌ . این کشتی گیرا بدنسازا ...

عزیزم کشتی گیرا و بدن سازا حجم عضلاتشون زیاده نه چربی بدن شون

و به علاوه با ورزش زیاد مقاومت استخوان ها و تحمل وزن مفاصل هم بیشتر میشه 

خیلی تعجب کردم همه میگن نه چاق نیستی .

وزن نرمال واسه ۱۶۸ دیگه فوقش ۶۰ کیلوئه.

۱۵کیلو اضافه داری  .

اصلا هم ناراحتی نداره بخاطر سلامتیه خودت هم ک شده رژیم بگیر و واسه خودت هدف تعیین کن تا به وزن ایده آلت برسی.

موفق باشی🌸🌸🌸

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

زنگ خطر به صدا دراومدع

حالا اکن به کنار

بزا خودت ارزش قایل شو لاغر کن

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…
سلام عزیزم  اول برای سلامتی خودت بعد برای تناسب اندام و زیبایی وزن تو بیار پایین  تجربه ...

سلام عزیزم. هزینشون چقده؟ 

من الان عضو کانالشون شدم.. ولی هنوز ی ماهه ک انلاین نشدن ک بپرسم. چجوریه

با بالا رفتن سن اندام و چهره  و ... ۲۰ سالکی نمیمونه و بعد بچه دار شدم پوست شکم و پهلو ران هم شل میشه ترک میوفته اینا چیزیه که طبیعت و خدا به ما داده مهم قلب انسان که زیبا باشه و زیبا بمونه 

خانوما منم ی سوال دارم

من هیکلم خوبه.ولی دوس دارم ی کم در حد 3کیلو تپل تر بشم.اخه خیلی زود لاغر میشم.الانم ی کم لاغر شدم.

شیر خشک یا مکمل یا هر چی ک سراغ دارین بهم معرفی میکنین

با تشکر🙏

ببخشیدا ولی چه شوهر بی شعوری داری اگه واقعا دوستت داشت این حرف رو نمیزد آدم عاشق ظاهر معشوق به چشمش نمیاد مطمئن باش اگه دوستت داشت هیچ وقت این حرف رو نمیزد.من از مرد قدکوتاه و تپل بدم میومد ولی عاشق یه همچین مردی شدم الانم شوهرمه جونم براش در میره.زودتر فکری بکن چون ممکنه خدایی نکرده همین روزا خیانت ببینی

اسی جان یکی از بچه ها دیشب میگفت تو پستاش  ظرف دوماه کلاشکمشو  با آب ولرم بدون هیچ ورزشی لاغر کرده 

معجزه شفابخش نوشیدن آب ولرم در درمان بیماری ها

محققان معتقدند که به جای مصرف آب خنک بهتر است آب ولرم وگرم مصرف کنید تا بدن سالم تری داشته باشید.

مصرف آب به میزان لازم بسیار برای بدن انسان حیاتی است، هرچه نباشد بدن ما از 60 تا 70 درصد آب تشکیل شده و باید با مصرف صحیح آب، این میزان را همواره در سطح مطلوبش نگه داریم.آب ولرم

آب خوردن با معده خالی و هنگام بیدارشدن از خواب سحرگاهی بهترین و طبیعی ترین راه درمان برای بیماری هاست.

این روش سنتی مردم ژاپن برای سالم ماندن و طول عمرشان است.ژاپنی ها از دیرباز بر این باورند نوشیدن آب با معده خالی برای بدن بسیار مفید میباشد.بررسی ها نشان می دهند، ژاپنی ها با مصرف آب گرم در ناشتا می توانند بیماری هایشان را درمان کنند. گفتنی است، با نوشیدن چهار لیوان آب به صورت ناشتا می توانید تمام سموم را از بدن خود دفع کنید و سلامتی، شادابی و طراوت هرچه بیشتر خود کمک کنید.سعی کنید این روش در شیوه زندگی خود را به حالت معمول تبدیل کنید. در این روش شما بطور معجزه اسا سالم و پر از انرژی خواهد بود.متخصصان علوم پزشکی و طب سنتی و اتحادیه بیماریهای خاص در ژاپن ،آخرین تجربه درمان با آب ولرم که نتایج صد درصد برای بیماریهای که می توان از بروز آن ها پیشگیری کرد به شرح زیر می باشند منتشر کرده است .

درمان با آب ولرم

سردرد شدید. فشار خون. کم خونی. درد مفاصل.

فلج. ضربان شدید یا تند قلب( تپش قلب، ).

صرع. چربی. سرفه. التهاب حلق.آسم.سل. التهاب شرایین.

وهر مرضی که به بیماری های کلیه و مجاری ادرار مربوط میشود.

دیابت، هموروئید، یبوست، ، استفراغ و اسهال، گاستریت،

درد بدن، مننژیت، بیماری های گوش، ، چربی در خون و برونشیت.

زیادی ترشح اسید و التهاب معده. کم اشتهایی.

و هر مرضی که به چشم وگوش و حنجره ،حلق و بینی،مربوط میشود به روش معجزه اسا،درمان با آبی که بجوش آمده امکان پذیر میباشد

روش مصرف :هر روز صبح زود از خواب بیدار شوید و 4 لیوان آب ولرم (یک لیتر)با معده خالی بخورید،. حتما باید آب گرم باشد ولی نه آنقدر که زبان را بسوزاند ،(ولرم نزدیک به گرم) باشد، در یکی از لیوان های اب گرم نصف لیموترش تازه بچکانید (فقط یکی از 4 لیوان ) و تا 45 دقیقه بعد هیچگونه غذایی نخورید. و پس از هر وعده غذا تا 2 ساعت آب نخورید ،(آب مصرفی شهری PH اسیدی داره لطفا از اب تصفیه شده و یا جوشیده استفاده کنید)

بعضی از افراد یا بیماران در اوایل برای نوشیدن 4 لیوان در یک وقت مشکل دارند میتوانند در ابتدا کمتر آب بنوشند و یواش یواش به 4 لیوان برسانید،

طبق ازمایشات انجام شده،و طبق براورد نتایج پزشکان، درمان با آب گرم برای امراض زیر در مدت معین درمان و در بیشتر اوقات در زمان بسیار کوتاهتر بیماری هایشان کاهش و درمان میشود ،

مرض قند 30 روز ..

فشار خون 30 روز ..

مشکلات معده 10 روز

انواع سرطان 9 ماه

سل و التهاب شرائین 6 ماه

کم غذایی 10 روز

مشکلات مجاری ادرار 10 روز

مشکلات بینی و گوش و حنجره 20 روز

مشکلات عادت ماهیانه 15 روز

مشکلات قلب و انواع آن 30 روز

سردرد شدید 3 روز

کم خونی 30 روز

چربی 4 ماه

صرع و فلج 9 ماه

مشکلات دستگاه تنفسی 4 ماه....

و کسانی که دچار ورم مفاصل هستند ،می توانند از این روش در یک هفته شاهد کاهش و درمان درد های مفصل خود باشند

این درمان هیچ گونه عوارض جانبی به دنبال نخواهد داشت.حتما یک ماه در میان این روش را انجام دهید تا معجزه ان را در سلامتیتان ببینید.موفق باشید

تیکر بارداری نیست 🥀منتظر برآورده شدن آرزومه آخرین امیدم تا این روز هست 

عزیزم شما که خیلی اضافه وزن نداری

بعد چون روز اول بهش قول دادی لاغر کنی الا این حرف و میزنه

بعد اصلا ربطی داره

به نظرم ورزشتو بیشتر کن ، اعتماد به نفست و بیشتر کن و اصل برات مهم نباشه بقیه چی میگن 

خودت خودتو دوس داشته باش

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
خیلی تعجب کردم همه میگن نه چاق نیستی . وزن نرمال واسه ۱۶۸ دیگه فوقش ۶۰ کیلوئه. ۱۵کیلو اضافه داری & ...

چاق نیست بعدم این وزن شما گفتی برا نی قلیون خوبه برا قد ایشون 67کیلو مناسبه چون قدش بلنده دراز لاغر خیلی بده