بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم جفت جلوي شكمم بود و اينكه من نه تنها اضافه وزن نداشتم كه كاهش وزنم داشتم من با ٨٧كيلو باردار شدم و با ٨٣ كيلو ماه نهم زايمان كردم ربطي به اضافه وزن نداره
چرا جفتم قدامیه ولی اخه الان رفتم تو 7 ماه. کلا 2-3 کیلو اضافه کردم کم نیس؟؟؟
ايشالا از دو هفته ديگه سرعت رشد ني ني بالا ميره و تكونا رو حس مي كني جفت قدامي باعث ميشه ني ني به جفت ضربه بزنه و تو متوجه نشي منم همينطوري بودم من از هفته ٢٨ كش و قوس دادناشو متوجه شدم
چرا جفتم قدامیه ولی اخه الان رفتم تو 7 ماه. کلا 2-3 کیلو اضافه کردم کم نیس؟؟؟
منم جفتم قدامی بود حرکاتشو دیر حس کردم تازه از وسطای ماه ۷ محکم لگد میزد،وزنتم اگه مشکلی بود دکترت میگفت همه که مثل هم نیستن نگران نباش گلم وزن بچتم خوبه
تو سونو ان تی هم به زن داداشم همینو گفته بودم. طفلی نگران شده بودم سه تا کتاب بارداری معتبر دارم نگاه کردم. طبق همه شون اندازه و وزنش طبیعی بود. اونم مثل شما وزنش هی داره کم میشه
شیخی به زن فاحشه گفتا مستی هر لحظه به دام دگری پابستی گفتا شیخا هر آنچه گویی هستماما تو چنان که مینمایی هستی