2777
2789
عنوان

باردارا ی لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 61 پست
منم جفت جلوي شكمم بود و اينكه من نه تنها اضافه وزن نداشتم كه كاهش وزنم داشتم من با ٨٧كيلو باردار شدم ...

منم اینجوری شدم خدا کنه مث شما باشم مشکلی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته ۳۰ به بعد تکوناشو خیلی کم حس میکردم هر هفته هم سونو میرفتم و هر روز نوار قلب میدادم

اخرشم تو ۳۷ هفته سزارین اورژانسی شدم بخاطر کاهش ضربان جنین و کاهش حرکاتش نگو بچم بند ناف پیچیده بود دور گردنش پنج دور ، سونوی احمق تشخیص نداده بود 😭

خواهرانه میگم مامانای باردار عزیز خیلی حواستون به تکونای نی نی باشه از ۲۸ هفته به بعد واقعا شمردن حرکاتش مهمه

من اگه حواسم به تکوناش نبود و دیر اقدام میکردم شاید اتفاق بدی میفتاد ولی خدارو شکر دخترم هرچند زود به دنیا اومد ولی سالم اومد تو بغلم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

[QUOTE=113190796]ايشالا از دو هفته ديگه سرعت رشد ني ني بالا ميره و تكونا رو حس مي كني جفت قدامي باعث ميشه ني ني به جف ...[/QUOTEانقد دلم میخواد بفهمم تکوناشو... دیگه داشتم نا امید میشدم ایشالا منم مث ظما بشم لااقل

کالر داپلر نوشته بود ولی سونوگرافی گف نمیدونم واس جنین نوشته یا جفت ی سونو معمولی میگیرم سری بعد اوم ...

واسه جنین و جفت باهم انجام میشه چون بررسی خونرسانیه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
من از هفته ۳۰ به بعد تکوناشو خیلی کم حس میکردم هر هفته هم سونو میرفتم و هر روز نوار قلب میدادم اخرش ...

وای خدا نکنه. خو من نمیفهمم تکوناشو چ کار کنم اخه؟؟؟ 

من از هفته ۳۰ به بعد تکوناشو خیلی کم حس میکردم هر هفته هم سونو میرفتم و هر روز نوار قلب میدادم اخرش ...

دقيقا الان كه هفته بيست و شيش هستي از هفته ٢٨ حواست باشه

من خودم انقدر بدنسازي و پرورش اندام كار كرده بودم كه شكمم عضله هاش سفت شده بود و براي دخترم جا باز نمي كرد تا اينكه اخر اول هفته ٣٧ اورژانسي چون جاي ني ني تنگ بود و ديگه نمي تونست تكون بخوره سزارين شدم

من تمام ٩ ماه و براي اينكه شكمم جلو بياد درد كشيدم انقدر كه هر روز فكر مي كردم دارم زايمان مي كنم گفتم توبه مي كنم ديگه برم بدنسازي بعد زايمان يادم رفت دوباره شروع كردم خخخخ