2777
2789
عنوان

باردارا ی لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه ک بخوره میترسم ب خدا

نه بابا نگران نباش

واسه تکون خوردنش وقتی سیر بودی یه چیز شیرین بخور مثل کمپوت گلابی یا خرما و عسل بعد به پهلوی چپت دراز بکش تو یک ساعت ۶ تا حرکتشو حس میکنی 

از هفته ۲۸ به بعد تکونای جنین خیلی مهمه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

من ماه هفت كه رفتم شكمم اومد جلو بالاخره چون بچه يهو وزن گرفت عكس گرفتم فرستادم براي خواهر و خواهر شوهرم بيچاره ها جفتشونم بهم زنگ زدن كلي گريه كردن از خوشحاليشون خخخخ

نه بابا نگران نباش واسه تکون خوردنش وقتی سیر بودی یه چیز شیرین بخور مثل کمپوت گلابی یا خرما و عسل ب ...

این کارو خیلی کردم الان ک جواب نداده حتما 28 هفته ب بعد امتحان میکنم میگم بهتون

واسه وزن گیریش هم پودر لیدی میل از داروخانه بگیر با شیر روزی دو لیوان بخور خیلی واسه وزن گیریه جنین عالیه، بعدشم پروتئین زیاد بخور مثل مرغ ، دلستر هم عالیه، آجیل هم همینطور

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
[QUOTE=113190796]ايشالا از دو هفته ديگه سرعت رشد ني ني بالا ميره و تكونا رو حس مي كني جفت قدامي باعث ...

تا دو هفته ديگه بازم متوجه نشدي حتما با پزشكت مشورت كن 

ولي مي گي نبض رو احساس مي كني عاليه چون به زودي تكوناشم احساس خواهي كرد قبل تكون جنين اول نبض رو مادر احساس مي كنه