2777
2789
عنوان

خانومای عاقل ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 110 پست
ازمن گفتن این تجربه منه هی گیر دادم بهش گفتم نرور پیش فامیلای اون اول گوش داد ولی الان زندگیم درحدی ...

دلم می خواد بمیرم توی هر کلمه اش فحاشی اصلا خیلی باشخصیت بودنمیدونم چرا اینجور شدم فقط امروز دوبار محکم زدش از سرم دیگه بریدم😢😢😢😢

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
منم نمیتونستم خشممو سر این بنده خدا خالی کنم  حالا اینک شوهرم هیچ هیچ هیچ اطلاع و خبر و عذر خو ...

حسابي دعوا کن تا بفهمه 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که اومد یه مدت سکوت کن سکوت طرفو خوب میسوزونه😂😆😆بعدش دعواراه ننداز بگو هروقت خواستی بری به خو ...

تو نمیدونی ک چه مسخره بازیایی در میاره من کلا سکوت میکنم خیلی از قهر بدش میاد میگه حرف بزن حلش میکنم  اون هی میگه چته منم میگم هیچی چندبار تکرار میشه اخرشم میگه من ک میدونم مشکلت اینه و من اوج میگیرم 😫😫😫😫

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
دلم می خواد بمیرم توی هر کلمه اش فحاشی اصلا خیلی باشخصیت بودنمیدونم چرا اینجور شدم فقط امروز دوبار م ...

الهی عزیزم ایشالا ک مشکلت حل بشه و مردام سر عقل بیان

اخه اصلا از این ادما نیس اینم بگم برادر خودمم تو جمعشونه ها

اووووو بنظرم خیلی حساسی

بذار همینجوری بهت بگه و بره

نه اینکه ی کاری کنه بره بعد آمارش برسه

دیکه داداشتم هست اونجا

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
این بعدا دردسر میشه واست هان اگه از الان سنگاتو وانکنی بعد که بچه داشته باشی میره هفته به هفته نمیاد ...

منم از همین میترسم نکنه تا دعوامون بشه منو بزاره بره پیش دوستاش

الهی عزیزم ایشالا ک مشکلت حل بشه و مردام سر عقل بیان

امین

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

چه اشتباهي كم كم از هم دور ميشيد بهتر قبل از اينكه كار به جاهاي باريك بكشه احترام خودتو نگه داري و خودتو عزيز كني پيش شوهرت.واينو بدون مردا اگر بخوان كاري كنن با دوست و بي دوستم فرقي نداره اگراينكاره باشن

اين نيز بگذرد🌺🌺🌺
اووووو بنظرم خیلی حساسی بذار همینجوری بهت بگه و بره نه اینکه ی کاری کنه بره بعد آمارش برسه دیک ...

ن بهش شک ندارم اصلا اصلا حتی میدونم چیکار میکنن تا صبح 

فقط میگم چرا نگفت چرا الان توضیح نمیده ک نیومدم ببخشید دوستام نذاشتن یا هر دلیل کوفتی😫

تو نمیدونی ک چه مسخره بازیایی در میاره من کلا سکوت میکنم خیلی از قهر بدش میاد میگه حرف بزن حلش میکنم ...

مثل شوهرمنه میگم اگه بیاد میکشمش اما وقتی میاد منومیخندونه همه چی یادم میره فقط اعصاب خوردی قبلش برام میمونه.قشنگ هرچی تودلته بگو فقط دعوانکن که بدشون میاد  محکم باش 

خودت چند سالت راستی مگه برادرتم رفته پیش شوهرت.

مثل شوهرمنه میگم اگه بیاد میکشمش اما وقتی میاد منومیخندونه همه چی یادم میره فقط اعصاب خوردی قبلش برا ...

خب حرفامو ک میدونه چیو محکم بگم 😫

تهدیدش کنم بدون دعوا بگم دیشب ک گذشت و تمام 

یک بار دیگ تکرار بشه ب هر دلیل شب بخاطر دوستات نیای خونه بدون بحث و دعوا میزارم میرم تا بفهمی چقدر این موضدع برام مهمه