2777
2789
عنوان

خانومای عاقل ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 110 پست
اخه اصلا تنها نیس یا بگم محدود  منم نمیگم فقط و فقط منو ببین ولی نباید منو میذاشت و بی هیچ توض ...

این جا صد در صد حق با توئه عزیز دلم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بنظرم اصلا عکس العملی نشون نده .فقط وقتی خواست باهات حرف بزنه کاملا سرسنگین جواب بده واگر حرفی زدکه ...

میدونه اینجور مواقع وحشی میشم و اینم میدونه ک تلافی میکنم کارشو 

بعدم میدونم فردا بیاد کلی عذر خواهی و بخدا اونا اصرار کردن و اینارو میگه ولی من میخوام عادت نکنه ب اینکه منو هربار خامم کنه

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب منم میگم چه کنم ک فک نکنه هر دفعه بره بعدش فوقش ی دعواس دیگه

اشتباه نکن محدود نکن همینکه ازت میترسه یه امتیازه واست بزار بره با منت ماهی یه شب در عوض ازش یه چیزی بخواه مطمئن باش واست انجام بده... 

میدونه اینجور مواقع وحشی میشم و اینم میدونه ک تلافی میکنم کارشو  بعدم میدونم فردا بیاد کلی عذر ...

گفتم که تنها راه گریه و غصه و زاریه بزار ببینه روح و روانت داغون شده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اشتباه نکن محدود نکن همینکه ازت میترسه یه امتیازه واست بزار بره با منت ماهی یه شب در عوض ازش یه چیزی ...

میترسه میدونم پنهان کاری ام نداره کاری ک بخواد میکنه ولی اینو هم میخواد من نرنجم هم خودش حال کنه 

دوس دارم جررررش بدم😫😫😫

میدونه اینجور مواقع وحشی میشم و اینم میدونه ک تلافی میکنم کارشو  بعدم میدونم فردا بیاد کلی عذر ...

من خودم سر اینکه با بعضی از فامیلا رفت امد میکردش حساس بودم وقتی میرفتم میومده ازم میترسید واینکه کلی میگفت ببخشید غلط کردم اینا ولی من اشتباه کردم که خیلی دعوا راه انداختم اینکنه الان میره میاد اصلا ادم حسابم نمیکنه میگه دوست دارم به تو ربطی نداره اینا سعی کن سر سنگین باشی زندگیت بی خود حراب نکنی

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
منم بعد رفتن شمال اعصابم خورد شدش ولی خوب خیلی بچاره شوهرم روحیه اش عوض شده بود وقتی میره پیش اونا خ ...

اخه یکی دو شب پیشم ی کار دیگ ک دوس نداشتم کرد و دعوامون شد حسابی تقریبا مربوط ب این موضوع اما قبلش کلی گفت بداخلاقی نکن و وقتی ام برگشت حسابی از دلم دراورد 

اما میگم حتما زود خر شدم ک اینبار بدون اطلاع رفته دیگ

خوب بعضی وقتا بزاربره ولی شب برگرده پیش شما 

بخدا اونقدی ام بی عقل نیستم میگم برو  ولی الان ک رفته و نگفته چیکار کنم ک تکرار نشه تو این چهارسال زندگی اولین شبیه ک نیس مادرشو اورده من بهانه تنهایی نداشته باشم

بخدا اونقدی ام بی عقل نیستم میگم برو  ولی الان ک رفته و نگفته چیکار کنم ک تکرار نشه تو این چهار ...

ازمن گفتن این تجربه منه هی گیر دادم بهش گفتم نرور پیش فامیلای اون اول گوش داد ولی الان زندگیم درحدی خراب شده هر روز دعوا داریم هر روز کتک کاری واقعا خسته شدم شاید فردا برم خونه مامانم همه چی به مامانم بگم

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
بخدا اونقدی ام بی عقل نیستم میگم برو  ولی الان ک رفته و نگفته چیکار کنم ک تکرار نشه تو این چهار ...

اول که اومد یه مدت سکوت کن سکوت طرفو خوب میسوزونه😂😆😆بعدش دعواراه ننداز بگو هروقت خواستی بری به خودم بگو برام نقشه نکش دیشب بدجوری منو سوزوندی  بازبونت رامش کن ونشون بده خیلی ناراحت شدی