2777
2789

ببینید من ریزش موی ارثی دارم به شددددت ریزش دارم روزی بالای ۳۰۰ تا طوری که موهام اندازه دم موش که چه عرض کنم کامل کف سرم معلومه طوری که استادای دانشگاه ببین دانشگاه که همه به فکر درسن به من میگن مراقب باش فلانی داری کچل میشی عمه هام کچلن بگذریم کلا اوضا خیطه 

چند وقت پیش آرایشگاه بودم یه خانوم مسن اومده بود موهاشو کوتاه کنه نگم از زیبایی این مو وااای بدون رنگ وباشاخه های سفید چقدرر قشنگ بود البته که ارثی ام بودا ولی پرسیدم ازش گفت من هفته ای دوبار نخود خوم با تخم مرغ روی موهام میزارم چندین ساااله کارم اینه اینجوری به من گفت حالا الان منم گفتم از امروز شروع کنم (همین الان روسرمه🤕) نتیجه رو بعد یه مدت بیام اینجا اعلام کنم البته من تخم مرغ بومی نداشتم تخم مرغ عادی گذاشتم و نخودو از دوشب پیش اب کردم حدود یک کیلو رو با هم میکس کردم با غذا ساز کنارش قرص یونی زینکم گرفتم میخوام مصرف کنم ببینم چی میشه نتیجه رو بعد دوماه اعلام میکنم ببینم من کچل رو میتونه شفا بده 🥺 ۳ ماه دیگه عروسیمه

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ابن ترکیب نخود و تخم مرغ باید پودر مورد اضافه کنی گلم از عطاری ها بگیر دارن...منم مادربزرگم همیشه برای خودش و ما درست میکرد و شب تا صبح رو سرمون بود سرت رو اول با نایلون ببند بعد روی نایلون روسری یا شال بپیچ و بیدار که شدی برو حمام بشور در انتخاب شامپو و نرم کننده هم دقت کن بعد حمام هم فقط از روغن آرگان استفاده کن و حتما با سشوار موهاتو خشک کن اگر قطره رزماری هم استفاده کنی عالیه