2777
2789
عنوان

خانومای عاقل ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 110 پست
یعنی چیکارش کنم ؟؟

يعني با سياست باش چيزي رو كه ميخوايي رك بهش نگو منم با شوهرم اوايل ازدواج سر اين موضوع خيلي دعواميكرديم ولي بعد كم كم ياد گرفتم تو اين مسائل دخالت نكنم و منم براي خودم سرگرمي پيدا كنم وقتي ديد ديگه بهش گير نميدم و من زودترازاون ميرم بيرون و ميگردم خود به خود بيرون رفتناش كم شد.البته تفريح سالم ميكردم مثلا ميرفتم خونه مامانم يا خونه مامانش يا ....

اين نيز بگذرد🌺🌺🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخرش چيكار كردي...

سعي كن سر اين چيزا دعوا نكني ناز بكن براش بهش كم محلي كن ولي دعوا نكن چون همه طرف اونو ميگيرن 

سر چيزاي ساده دعوا نكنيد كه كم كم حرمتت شكسته بشه

اين نيز بگذرد🌺🌺🌺
آخرش چيكار كردي... سعي كن سر اين چيزا دعوا نكني ناز بكن براش بهش كم محلي كن ولي دعوا نكن چون همه طر ...

سلام عزیزم هیچی امروز صبح ک اومد خونه چون مادرش بود با لبخند مصنوئی حفظ ظاهر کردم  اونم دید ذنگار ناراحت نیستم از قضیه گفت شب میریم بیرون عطرتم سفارش دادم (پیش دوستش ک کار عطر ادکلن)

اومد تو اتاق و داشت خیلی عادی حرف میزد گفتم برو فعلا مادرت اینجاس و مهمونه نمیخوام متوجه بحثمون بشه 

شب ک اومدی صحبت میکنیم 

اونم گفت اول توضیح میدم قانع نشدی دعوا میمنیم😑

ولی میدونم دلایل مسخره ای قرار بیاره  اما اینم میدونم ما بحث میکنیم و من اوج میگیرم  ولی خب معمولا دعواهامون ساعتیه من فقط میخوام جدی بودنمو تو این قضییه بدونه ک اولین و اخرین باری بود ک شب بیرون موند وگرنه برام مهم نیس با دوستاشه 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
سلام عزیزم هیچی امروز صبح ک اومد خونه چون مادرش بود با لبخند مصنوئی حفظ ظاهر کردم  اونم دید ذنگ ...

چه خوب كه دعوا نكردين جلو مادر شوهرت سعي كن هرچي گفت گوش كني اگر منطقي بود قبول كني و بگي ولي من خوسمنيومد ازاين كارت اگرم دروغ و اينا بود بهش لبخند بزنو بگو باشه تو راست ميگي ولي دعوا نكن بدتر ميكنه تازهلج ميكنن ديگه شما كه شوهرتونم پدرش الگوش بوده و ميخوا مثل اون آزادباشه ولي تو مثل مادر شوهرت نباش باسياست باش نه خيلي آزادش بذار نه خيلي بندازش تو زندان متعادل باش

اين نيز بگذرد🌺🌺🌺
چه خوب كه دعوا نكردين جلو مادر شوهرت سعي كن هرچي گفت گوش كني اگر منطقي بود قبول كني و بگي ولي من خوس ...

دروغ ک نمیگه بهم هیچوقت یعنی ترسی نداره از گفتن حقیقت میگه اینکارو کردم ب این دلیل _خودشم اصلا اصلا ادم بدجنس و بی منطقی نیس کلا همیشه خوبیاش غالب میشه ب این خطاهاش ولی این مورد رو باید برای همیشه کنار بزاره من نمیدونم خود خدام بیاد بگه کوتاه بیا نباید شب بخاطر دوستش خونه نیاد این قسمت رو با خشم عنوان میکنم و بقیشو ب حرفاش گوش میدم و سعی میکنم کشش ندم ☺

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗