2777
2789
عنوان

خانومای عاقل ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 110 پست

شوهرم من دوتا دوست داره یکیش اسم اش علی خیلی پسر خوبه اقایی در ظاهر که من چند بار دیدمش خیلی بهم احترام میزاره واین که خیلی از سیاست زندگی سر در میاره من خیلی به چش دادشی دوسش دارم یکبار باشوهرم رفتن شمال سه روز رفتن برگشتن من باهاش مشکلی ندارم ولی اونیکی هم در ظاهر سالم ولی زیر زبون شوهرم کشیدم میگفت توشمال میگفت یدونه پرنس بیاریم ولی علی اقا دعواش کرده گفته خودت هر غلطی خواستی بکن ما از اینکارا نمیکنیم البته دوتاشونم محردن

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد اخه اصلا سابقه نداشته شبو نیاد اونم بخاطر دوستاش بدون اینکه اطلاع بده

کنار بیا دفعه بعد هماهنگ نمیکنه رفتنش رو و اگر دعوا و بحث کنی میگه به جهنم بدون اطلاع میره

اگه بدونی دیالوگامم اماده کردم فقط نمیدونم کار درستیه یا ن

اولانبایداززبون مادرش میشنیدی دومامردهابه تفریح احتیاج دارن ولی نه اینجوری دیگه کارشمادرسته ناراحتیت به جاهست

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

کاره شوهرت درست نیس  اما با دعوا و جر دادن اون درست نمیشه  و ممکنه دفعه بعد دروغ بگه .‌‌مرد و هر چی محدود کنی بدتر میشه ‌..اگرم امد بگو من نمیگم نرو فقط هر جا میری شب خونه باش

عزیزم مردا هم گاهی نیاز به استراحت و خوش گذرانی دارن ‌من نمیگم کاملا ازاد بذارش اما دیگه قفل و زنجیر ...

اخه تو روز دوستاشو ببینه ی ساعت دو ساعت اما شب بمونه اونم بدون من

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
اخه تو روز دوستاشو ببینه ی ساعت دو ساعت اما شب بمونه اونم بدون من

حق داری .فقط جوری رفتار نکن که ازت زده بشه و احساس کنه با تو بودن یعنی خفقان و زندان

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
دعوا نکن غصه بخور و گریه کن برو تو خودت چون شوهرت دوست داره این بیشتر جواب میده

میدونم جواب میده قبلشم خرم کرد گفت پیش فلانی ام اسم عطری ک میخواستی رو بگو (دوستش تو کار عطر ادملن)

بنظرم اصلا عکس العملی نشون نده .فقط وقتی خواست باهات حرف بزنه کاملا سرسنگین جواب بده واگر حرفی زدکه ناراحتی یا هربهانه ای برای توجیحش بگو نه ناراحت شدم نه عصبانی خوب کردی رفتی اما حداقل منو چشم انتظار نمیزاشتی چون گفته بودی باهم میریم.‌‌.. دیگه هم بحث نکن .

درضمن خیلیم سخت نگیر خب گاهی نیازه مرد بادوستاش دورهمی داشته باشه خیلیم گیربدی ممکن ازت سرد بشه خسته بشه و حتی دیگه حرفاشم نزنه بهت.. باهاش دراین زمینه دوست باش بزار حس نکنه محدود شده 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
عزیزم مردا هم گاهی نیاز به استراحت و خوش گذرانی دارن ‌من نمیگم کاملا ازاد بذارش اما دیگه قفل و زنجیر ...

اخه اصلا تنها نیس یا بگم محدود 

منم نمیگم فقط و فقط منو ببین ولی نباید منو میذاشت و بی هیچ توضیحی

خب بدم میاد مرد متاهل بره رفیق بازی 

رفیق بازی نیستا آدما احتیاج به دوست دارن اولویت اول خانوادس ولی هرکسی نیاز داره گاهی با همجنس خودش باشه حتی ما خانوما هم اینجوریم گاهی دوس داریم با همجنسامون بیرون بریم حرف بزنیم بگیم بخندیم غیبت کنیم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

منم بعد رفتن شمال اعصابم خورد شدش ولی خوب خیلی بچاره شوهرم روحیه اش عوض شده بود وقتی میره پیش اونا خیلی عوض میشه بیشتر احترامم نگه میداره ولی باز بعد چند روز همون اش همون کاسه

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

خبر داری امشب کجان؟؟؟