2777
2789

خوشبختی و بدبختی احساس درونی هستن

پول میتونه رفاه بیاره که به فرد ممکنه حس خوشبختی بده تو بعضی از موارد

منتها از نظر من نه عشق و نه پول هردو صددرصد معلوم نیست خوشبختی بیارن یا نه

بنظر من ارامش درونی فرد ضامن خوشبختیشه حتی با نداشتن پول یا عشق

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان وضعم خیلی خوب حساب میشه ولی دوران کودکیو نوجوانی  چون پدر و مادرم هر دو کارمند بودن فقط رفاه نسبی داشتیم پولدار محسوب نمیشدیم در نتیجه من خودم خیلی خیلی تلاش کردم همسرمم عین خودم . ولی کسایی که توی اقوام و دوستان سن من بودن و از بچگی پولدار ، چیزی که من توی ۲۸ سالگی بهش رسیدم اونا تو ۱۸ سالگی با لذت تجربه کردن و بطور کلی توی هر چیز ده پله جلوتر از ما بودن . پس پول خیلیییی مهمه خیلی

اره بابا پول خوشبختی میاره عشق میاره سلامتی میاره سواد میاره احترام میاره هرچی ک فکرشو کنی میاره فقط ...

آرامش چي؟ همون حساي قشنگي كه قديما توي خونه ها بودو چي؟

ما يه پرايد داريم يه پرادو  با هر دوشون ميشه رفت شمال اما با پرادو راحتريم با پرايد در عذاب&nb ...

شما چقد خوب حرف میزنین ادم دوسداره بشینه شما حرف بزنی هی گوش بده 😍😊

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
شما چقد خوب حرف میزنین ادم دوسداره بشینه شما حرف بزنی هی گوش بده 😍😊

الهي عزيزم

من اين تاپيك رو زدم تا روشن شه پول و عشق و ارامش و اسايش همه چي قاطي شده

يكم به خودمون بيايم 

يكم بيشتر فكر كنيم

دقت كنيد ديگه مثل گذشته عميق به تك تكه مسائل فكر نمي كنيم علتش هم مشغول شدن هاي الكيمون با گرشي و تلوزيون و خيلي چيزاي ديگه هستن كه بي خبريم داريم چيكار با خودمون ميكنيم

الهي عزيزم من اين تاپيك رو زدم تا روشن شه پول و عشق و ارامش و اسايش همه چي قاطي شده يكم به خودمون ...

بله عزیزم..درسته😊

من تاپیکتون رو ذخیره کردم

آرامش خاصی گرفتم ازتون خیلی بدلم نشستین😘

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
چون برای اون  پول دویدی و خسته شدی حالا نمیتونی شعر حفظ کنی چون خسته ای .منم عین شما ! ولی با و ...

اگه از همون اول پرادو رو به ما بدن ما بعد از يك ماه چيزهايي پيدا مي كنيم بخوايم مشكل ما الان اينه كه همش دنبال اسايشيم 

ارامش ربطي به پول نداره

مگه چقدر زنده ايم!؟

همش فكر عوض كردن و بزرگتر و بهتر كردن چيزاي مادي هستيم

هر كسي به طريقي هميشه هستن كسايي كه از ما سرترن و هستن كسايي كه از ما پايين ترن

ما ديگه ارامش رو فراموش كرديم

ما در ماديات غرق شديم