2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم اگه ناف دررفتگی داشته باشه برای خانما باعث نازایی میشع و باید برن جا بنذازن 

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

خیلی تشنه ات میشه تهوع و بی اشتهایی 

من اینجوری شدم زن دایی ام بلد بود یکم اون قسمت و ماساژ داد جاافتاد 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

میگن نافش رفته.  

بعضیا اگه گرسنه پیاده روی کنن یا چیز سنگین بلند کنن به اصطلاح نافشون میره.  دچار حالت تهوع و دلدرد میشن. 

درمانش هم باید ناف یا اطراف ناف رو فشاربدن ی نقطه هست که حالت نبض داره ومحکم میزنه.  اون نقطه رو میگیرن و فشار میدن  برای مدتی تا که حالت تپش کم شه و به خاب بزه. 

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
نمیدونین چه جوری ماساژ داد روششو بلد نیستین؟

راستش باید کسی باشه که بلد باشه دقیق کجا و چجوری ماساژ بده من خودم انقد درد داشتم نمیدونم دقیقا چیکار کرد 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤