2777
2789
عنوان

🔷از نظر شما چه رفتارهایی از لحاظ اجتماعی بد هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 23 پست

مسواک نزدن

اخه یعنی چی که بعضی ها مسواک نمیزنن میان بیرون اونم صب زود بعد هی میان تو صورتت باهات حرفم میزنن 

اح 

یا بعد غذا خوردن عاروق زدن 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زل زدن به بقیه بی دلیل 

اظهار نظر درمورد لباس بقیه

روی بشقاب غذا خم شدن و طوری خوردن که مواد غذایی به اطراف بپاشه

از فعل جمع برای افراد غریبه استفاده نکردن

وقتی تویه یه جمله کلی دشنام و عبارات زشت به کار می برن

عدم وقت شناسی

بعضی اقایون وقتی تو تاکسی کنا خانم میشینن انقدر راحت میشینن که خانم بیچاره هی خودشو جمع میکنه واقعا خیلی زشته بخدا حرمت حفظ کنید 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
دخالت کردن تو کار بقیه با چشم تحقیر آمیز نگاه کردن 

خب نگاه دست خود ادم نیست

به خود من میگن نگاهت اینجوریه اما همچین منظوری ندارم خب 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
قاشق دهنی رو تو دیس بزنج یا خورشت کردن ..  ملچ ملوچ کردن .. وااای این کارا سکتم میده

بله قاشق دهنی منم خیلی خیلی حساسم متاسفانه تو فامیل کسی اینکارو میکنه 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بهت میگن ؟؟اینا دیگه چقد پرروان 😂😂عزیزم نگاه تحقیزر امیز همرا با خورد کردنت!

اره بدون استثنا با هرکسی صحبت کردم و آشنا شدم بعد یه مدت بهم گفته نگاه کردنمو دوست نداشته یا گفته اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشی یا فک میکردم از دماغ فیل افتادی. 

حتی همسرمم یه بار گفت نگاه تو و مامانت مغروره انگار همه رو مسخره میکنین ولی نگاه خواهر و برادرت اصلا اینجوری نیست اونا مهربون نگاه میکنن. 

کلاااا همه ی دوستام دقیقا همین فکر رو میکردن اوایل درباره من. 

اره بدون استثنا با هرکسی صحبت کردم و آشنا شدم بعد یه مدت بهم گفته نگاه کردنمو دوست نداشته یا گفته اص ...

خب بعد باهات اشنا شدن فهمیدن چجور ادمی هستی همچین چیزیم برام پیش اومده