2777
2789
عنوان

اونایی ک متولد 75 به بعد هستن ج بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث به دل نشستن نیست بحث پختگیه که بی تعارف دارم میگم نداری حالا پاشو برو فردا بگیرش به من چه

خب الان گفته نه    ولی راحت باهم حرف میزنیم میگیم میخندیم انگار هیچی نشده 

اره ی مقداری رفتارش بچگونس ولی اینکه یوهو بدون فکر کردن گفت نه دیگ خیلی سختمه 

خب اتفاقا نه گفتن بدون فکر یعنی برات نقشه نداشته

پس ساده است اگه واقعا میدونه که شرایط خوبی داری

فعلا احتمالا از بودن باهات خوشحال ولی نمیخواد فکرش رو مشغول ازدواج کنه

خب الان گفته نه     ولی راحت باهم حرف میزنیم میگیم میخندیم انگار هیچی نشده

من نمیگم این خانوم دختر بدیه 

میگم صبر کن فعلا بذار سنت بشه ۲۶ بعد تصمیم بگیر

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خب اتفاقا نه گفتن بدون فکر یعنی برات نقشه نداشته پس ساده است اگه واقعا میدونه که شرایط خوبی داری ف ...

در لحظه گفت نه 

بخدا همه تلاشمو براش کردم درسم سه ساله تموم شه  ک میشه و خرداد تمومه
سربازی میرم و کارت سبز دارم و میخام بگم فراخان بزنن برام برم مرز کردستان خدمت کنم تا با 6 ماه کسری کارت سبز و 3 ماه کسری مزر کردستان، کلا 12 ماه خدمت کنم
کار هم پیدا کردم اوکیه
خونه هم داریم دوتا شهر بزرگ هرجا بخاد میبرمش

اهان پس خوبه ولی دخترایی ک زیادی خودشونو خوب نشون میدن مطمئن باش نقش بازی میکنن

ی چیزی بگم، خدایی اونقدر سادس ک بعضی وختا بچه ها کلاس میگن از سادگی ب خیلی سادگی میزنه 

من نمیگم این خانوم دختر بدیه  میگم صبر کن فعلا بذار سنت بشه ۲۶ بعد تصمیم بگیر

اگ بازم دوستش داشتم برم جلو ؟ مطمنم دوستش دارم
بعد ی چیزی ،اگ برم خاسگاری  ،میزاره باش حرف بزنم ؟ ینی رسم اینه ک دخترپسر حرف بزنن باهم حتمن ؟

ببین برادر اینجوری که تومیگی دختره اصن تو باغ نبوده پس نباید ازش توقع داشته باشی که بچه گونه رفتارنکنه به نظرمن دختری که بااین ویژگیایی که توگفتی محاله بدون اینکه دلش پیش طرف گیر باشه اینقد بهش نزدیک شه دوست داره ولی تصمیم به ازدواج‌باز یه پروسه جداست الکی هردمبیلو هپلی هپو نمیشه گفت من صددرصد اماده ام

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
در لحظه گفت نه  بخدا همه تلاشمو براش کردم درسم سه ساله تموم شه  ک میشه و خرداد تمومه سربا ...

شاید فک میکنه لایقت  نیست

میگم شاید 

ولی باهاش بمون بنظرم خیلی دختر خوبی اومد

خب عجله نکن فعلا 

ولی بهش برسون که تصمیم ازدواج داری واقعا .ولی خیلی گیر نده .و مستقیم دیگه نگو ولی برسون

ببین برادر اینجوری که تومیگی دختره اصن تو باغ نبوده پس نباید ازش توقع داشته باشی که بچه گونه رفتارنک ...

خوشم نمیاد از اینرل بودن

ی بار تجربشو داشتم داغون شدم وقتی رفت
عقده دوتا کافیشاپ رفتن و حرف زدن با دخترام ندارم
حتی ازش درخواست شماره نکردم ! حسمو بش گفتم خیلی شیک
گفت نه در لحظه. بعدش گفتم بعد سربازی میام هیچی نگف گفت از دوستای دخترم بهم نزدیک تری