2777
2789
عنوان

اونایی ک متولد 75 به بعد هستن ج بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 81 پست
رفتاراش نشون میده باید ببینی مقایسه ک میکنی با بقیه همکلاسیا میفهمی ی سادگی خاصی توی حرف زدنش رفتارش ...

دختر ساده وجود نداره هر کی ی روشی داره

دختر با سیاست و با سیاست تر داریم

دختر با سیاساست که هیچ با سیاسته

دختر با سیاست تر اونیه که بلده کجا خودشو بزنه به سادگی😂

حالا باز پرس و جو کن نمیدونم سادگی و صداقت کافیه واسه ازدواج به نظرت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید فک میکنه لایقت  نیست میگم شاید  ولی باهاش بمون بنظرم خیلی دختر خوبی اومد خب عجله ن ...

بش گفتم تصمیممو
گفت راجبش حرف نزن. گفتم به حرفت احترام میزارم ولی منم حق دارم شانسمو امتحان کنم و مطمن باش میام خاسگاریت . این بحثم دیگ اینجا جاش نیست
باهم میگیم میخندیم حتی شیرینی اورد برام از مسافرتش بعد از اون حرفی ک بش زدم
دارم تلاش میکنم کسری خدمت بیشتر بگیرم از پدرم ک زودتر برم سرکار و محیا زندگی شم 

اگ بازم دوستش داشتم برم جلو ؟ مطمنم دوستش دارم بعد ی چیزی ،اگ برم خاسگاری  ،میزاره باش حرف بزن ...

من طبق تجربه خودم میگم

اگه بعد ۳سال هنوز دوسش داشتی دیگه ولش نکن چون کسیو مثل اون دیگه نمی تونی دوست داشته باشی

به شرط اینکه توی این ۳سال ۱۰ روز قهر نباشید ۱۰ روز آشتی

منم یکی بود گفت برای ازدواج گفتم نه 

تازه ما فقط پیام معمولی میدادیم بهم

خودم رفتم چون گفتم اگه بمونم بیشتر وابستم میشه

الان از اون ماجرا ۲سال میگذره و من هنوز فراموشش نکردم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خب پدر مادرت موافقن؟ اون خانواده ات رو میشناسع؟ شرایطش بهت میخوره؟

شرایط خانوادگیشون دقیقا مثل ماست
حتی شغل مامان باباش دقیقن مثل مامان بابامه
تعداد اعضاشون هم مثل ماست
اعتقاداتمون همه چی مثل هم
خودش گفته نه مشکلم اینه 

خب الان گفته نه     ولی راحت باهم حرف میزنیم میگیم میخندیم انگار هیچی نشده

خب اون اگه واقعا دختر با وجدانی باشه کات میکنه نمیذاره کسیکه واسه ازدواج میخوادش الکی بیشتر بهش وابسته شه.نه اینکه خودشو بزنه به اون راه که سرگرمیشو از دست نده

دختر ساده وجود نداره هر کی ی روشی داره دختر با سیاست و با سیاست تر داریم دختر با سیاساست که هیچ با ...

میدونی، خیلی فکر کردم چرا ازش خوشم اومده ولی دلیل خاصی نداشت
وقتی اون بود ی حسی توی دلم بوجود میاد ک با حضور بقیه نیست 

من طبق تجربه خودم میگم اگه بعد ۳سال هنوز دوسش داشتی دیگه ولش نکن چون کسیو مثل اون دیگه نمی تونی دوس ...

اصلا قهر نداشتیم با هم
خیلی خوبیم ولی گفت پی ویم نیا دیگ در مورد اون مسئله گفتم باشه ولی راجب بقیه چیزا میریم پی وی هم 

میدونی، خیلی فکر کردم چرا ازش خوشم اومده ولی دلیل خاصی نداشت وقتی اون بود ی حسی توی دلم بوجود میاد ک ...

آره میفهمم چی میگی

ولی ازدواج ی مسیر پر پیچ و خمیه.باز هرجور صلاح میدونی

دنیای درون یک زن میتونه به همان سرعتی تغییرکنه که دنیادرجنگ تغییر میکنه!ولش نکن دختر خوبیه حتما اگه بهت اعتماد کامل پیدا کنه وبفهمه که حاضری براش هر کاری کنی جوابش دراینده تغییر میکنه شک نکن

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
اصلا قهر نداشتیم با هم خیلی خوبیم ولی گفت پی ویم نیا دیگ در مورد اون مسئله گفتم باشه ولی راجب بقیه ...

بذار دختره یکم بزرگ شه

یکی از آشنا هامون توی ۲۱سالگی با دختر ۱۹ساله ازدواج کرد و توی ۲۳سالگی پدر شد بعد بچش وقتی ۵ماهه بود زنه گفته من جوونی نکردم من اشتباه کردم خلاصه این باهاش کنار میاد میگه با دوستات برو سفر ولی بعد یه سال زنه میگه من طلاق میخوام و بچه رو میذاره بغل یه مرد ۲۴ساله و میره

اگه برادر من بودی مانع ازدواجت تو این سن میشدم ولی خب داداشم نیستی 😂

بذار اونم یکم خودشو بشناسه بذار دنیارو لمس کنه بعد ازدواج کن ولی تا قبل ازدواج مواظب باش وابسته نشی

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

دنیای درون یک زن میتونه به همان سرعتی تغییرکنه که دنیادرجنگ تغییر میکنه!ولش نکن دختر خوبیه حتما اگه ...

مرسی امید میدین
دارم براش همه کاری میکنم
فعلن تنها کاری ک میتونم بکنم اینه درسمو زود تموم کنم برم خدمت و خدمتم زود تموم کنم برم سرکار
شبا بخاطرش خاب ندارم
ب جان مادرم صب صبونه 4 تا کف دست نون بوده خوراکم رفتم دانشگاه، میدون تیر، کلاس دانشگا، کلاس زبان
ساعت 8 برگشتم خونه شامم ی کاسه انار
نمیتونم چیزی بخورم اصن معدم عصبیه سه هفتس

بذار دختره یکم بزرگ شه یکی از آشنا هامون توی ۲۱سالگی با دختر ۱۹ساله ازدواج کرد و توی ۲۳سالگی پدر شد ...

توی این سن ک مامان بابام مخالفن
میره برای بعد سربازیم حدودن 26 سالگیم 27 سالگیم

توی این سن ک مامان بابام مخالفن میره برای بعد سربازیم حدودن 26 سالگیم 27 سالگیم

خوبه

برات از صمیم قلبم آرزوی خوشبختی میکنم