2777
2789

سلام شبتون بخیر

من بچه دومم حدود ۳ماهشه ولی انگار بچه داری یادم رفته باشه اصلا وقتی گریه می کنه نمیفهمم چشه یا وقتی فقط غرغر میکنه

شما از کجا متوجه میشید که دل درد داره یا دلپیچه؟

مثلا پسرم از دیروز پی پی نکرده و باد معده نمیده ، نمیفهمم ازونه که بی قراره یا مشکل دیگه ای داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودت و میدی یا شیر خشک؟اگر شیر خشکه که بهش نساخته..اگر شیر خودت رو میدی رژیم غذاییت رو تغییر بده که بچه اذیت نشه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
شیر خودت و میدی یا شیر خشک؟اگر شیر خشکه که بهش نساخته..اگر شیر خودت رو میدی رژیم غذاییت رو تغییر بده ...

شیر خودمو میدم ، خیلی محدود کردم به لبنیات و یسری چیزا حساسیت داره نمیخورم ، نمیدونم چیا رو دیگه باید حذف کنم که شیرمم کم نشه

نمیدونم مطمئن نیستم ولی بهش دادم اینجوری شد ، شایدم از یه چیز دیگه بود ولی جرئت نکردم بازم بهش بدم

شاید کولیک داره...رفلاکس پنهان  هم‌همینجوریه تقریبا..علامشون رو بخون ببین کدوماش رو داره

شاید کولیک داره...رفلاکس پنهان  هم‌همینجوریه تقریبا..علامشون رو بخون ببین کدوماش رو داره

امشب یکم آروم شد بعد شکمش کار کرد و باز شروع کرد به نا آرومی و گریه ، مدفوعش هم بلغمی بود ، احساس کردم دلپیچه اس که یکم آروم میشه باز شروع میکنه به گریه کردن ، بازم ممنون از راهنماییتون باشه حتما علائماشو میخونم

امشب یکم آروم شد بعد شکمش کار کرد و باز شروع کرد به نا آرومی و گریه ، مدفوعش هم بلغمی بود ، احساس کر ...

دردها کولیکی بگیر و نگیر داره...یهو میگیره یهو ول میکنه...بابت این حالاش دکتر چه دارویی داده بهش؟

دردها کولیکی بگیر و نگیر داره...یهو میگیره یهو ول میکنه...بابت این حالاش دکتر چه دارویی داده بهش؟

کولیکز بهش میدم آرومش میکنه ، پدی لاکتم میدادم زیاد نتیجه نگرفتم ندادم دیگه 

داشتم سرچ میکردم دیدم آلرژی غذایی هم باعث دفع بلغمی و دلپیچه میشه ، گمونم یه چیزی خوردم بهش نساخته