2777
2789

سلام

من نميخوام شعار بدم

ميفهمم وضع چجوريه ، اقتصاد چجوريه

خودم همشو تجربه كردم

وضعيتمون عالي بود از لحاظ مالي ولي يهو همه چي خراب شد..

ارشد روانشناسي دارم ، ولي خودم افسرده ترين شدم!

ولي از يه جايي به بعد بلند شدم 

فهميدم تا حال من خوب نشه حال شوهرم خوب نميشه

حال اون خوب نشه حال منم خراب تر ميشه..

من با شكر گذاري شروع كردم

هر روز صبح كه بيدار شدم به خاطر سه چيز خدا رو شكر كردم

روز اول گفتم شكر كه ١٠٠ تومن تو كيفمه..سه روز بعد ٥٠٠ تومن تو كيفم بود..

مامانم يه دفتر داشت توش ادعيه ي قديمي بود

اعتقاد نداشتم

براي دو تا امر تقريبا محال خوندمشون و نتيجه داد

توي روانشناسي به اين كارها ميگن روانشناسي مثبت نگر

حتي دعا درماني رو انجام ميديم

تو نگرش خودتون تغيير ايجاد كنين

فقط خودتون حال خودتون رو ميتونين خوب كنين

من نماز رو ميذارم

با اعتقاد بخونين

هر كس حاجت گرفت همينجا بگه لطفا

مليكا هستم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم دستت درد نکنه... مرسی ازت

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

منم با شکرگذاری خیلی خوب پیش میرم بهم فهموند خیلی چیز تو زندگیم دارم که ازشون غافلم 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

برا منم دعا کن این روزا بی نهایت محتاج دعا هستم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
خواهش گلم شاد باشي❤️🌹

این نماز... نماز حاجت امام رضاس گلم... من خوندم چند بار ... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

منم با شکرگذاری خیلی خوب پیش میرم بهم فهموند خیلی چیز تو زندگیم دارم که ازشون غافلم 

خيلي چيزها

ما خيلي چيزها داريم

مثلا ميام ميگم خونه ي من ويلايي بود

الان تو آپارتمان چيكار ميكنم؟

فوري افكارمو تغيير ميدم

فقط ميگم شكر كه سقف بالاسرمه

تنم سالمه

دوباره خونه ي بهتري ميگيرم به اميد خدا

مليكا هستم🥰
در رکعت دوم قدروبخونیم بقیش و نتونستم بخونم چی هس

عزیزم من گذاشتم بخون... تو نت سرچ کنی نماز حاجت امام رضا میاره

خيلي چيزها ما خيلي چيزها داريم مثلا ميام ميگم خونه ي من ويلايي بود الان تو آپارتمان چيكار ميكنم؟ ...

من با کتاب معجزه شکرگذاری راندا برن خیلی خوب پیش رفتم با تمرینات ۲۸روزه‌ش

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘