2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر ميكني درامد داره؟؟

نمیدونم. دوستم یه شهر دیگه س میگه خوبه. ولی برای شهر خودمونو نمیدونم

سازمان ارتباطات رادیویی کجاست؟ اینترنتی هم میشه پیگیری کرد؟ برا هر استان جداست؟

بزن به كاري كه بي دردسر باشه و شادي داخلش باشه كار باارباب رجوع جز سختترين كاراس

هیچ کاری برای من پیدا نمیشه. شرایط اینکه از شهرم بیرون برم هم ندارم.

کار کردن با ارباب رجوع رو دوست دارم

نمیدونم. دوستم یه شهر دیگه س میگه خوبه. ولی برای شهر خودمونو نمیدونم سازمان ارتباطات رادیویی کجاست؟ ...

درست تحقيق كن

ماهم دفتر داريم

درامد انچناني نداره باتوجه به زحمت وهزينه هاش

اره هر شهر جداس

هیچ کاری برای من پیدا نمیشه. شرایط اینکه از شهرم بیرون برم هم ندارم.  کار کردن با ارباب رجوع ر ...

اگه علاقه داري عزيزم

پس دنبال مجوز باش

هر خدمتي روكه بخواي بگيري وثيقه جدا داره

مثلا بخش همراه اول بيست تومن وثيقه داره

و سند يك ملك

شهر ما کوچیکه ولی تا حالا سازمان ارتباط رادیویی نشنیدم. میشه بیشتر راهنماییم کنی دوست من تو دفتر یک ...

اهان كارمند اونجاست

خودش مجوز نداره كه بفهمه واقعا درامد نداره!!!!

ببخشيدمن الان برميگردم

اهان كارمند اونجاست خودش مجوز نداره كه بفهمه واقعا درامد نداره!!!! ببخشيدمن الان برميگردم

ممنون گلم. ممنون میشم که جوابمو بدی.

من الان چند ساله فارغ التحصیل شدم باور کنید اینقدر اذیتم از بیکاری که به درامد کم هم راضیم

ممنون گلم. ممنون میشم که جوابمو بدی. من الان چند ساله فارغ التحصیل شدم باور کنید اینقدر اذیتم از بی ...

ميفهمم گلم

اما واقعا وقت و انرژي و هزينه رو بزاريد روي كار راحتتري

الان توشهر شما دفتر پيشخوان هست؟