2777
2789

وای مغزم پوکیدددد چرا اخه وصل نمیکنن.هم همرا اول دارم ه ایرانسل.هیشکدوم وصل نیس.وای فای هم ندارم.دارم دیوونه میشمممم

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن شب وصل میکنن انگار

🤬الکی میگن بابا

علاف کردن ماراااااااا

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
خدا لعنتش کنه هر آشغالی که اومد تظاهرات کرد و بعد 2 روز از ترس تمرگید تو خونش . فقط میخواستن اینترنت ...

بلاخره که یه تلنگری زدن اینجور گفتن خوب نیست ولی متاسفانه اینجا کشور اروپایی نیست که به ملتش و اظهار نظرش ارزش قائل باشه

خدا لعنتشون کنه کفتارای پیر.از کار و زندگی افتادیم.ب بچم میخواسم تقویتی سفارش بدم.آشغالااا😥

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

هر شب میگن آخر شب....

بابا خر خودتونید 🐴🐴🐴🐴🐴🐴

نمیخایدوصل کنید خب نکنید  ....ولی بگید تا مردم از بلاتکلیفی دران 😠😠😠😠😡😡😡

اه

من زن خلق شدم  ...نه برای  در حسرت ماندن یک بوسه..برای بوسه ای از جنس ارامش ..من زن نشدم که هم خوابآدم‌های بیخواب شوم‌..زن شدم که برای خواب کسی رویا شوم ..زن‌ نشدم که در تنهایی ام حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشم ..زن شدم‌تا آغوشی در تنهایی عشقم باشم ..برای خوشنامی صد‌سال کم‌ است .اما برای بد نامی یک لحظه کافیست. 
نه منبع معتبر گفته از تهران😐

امیدوارم

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
بلاخره که یه تلنگری زدن اینجور گفتن خوب نیست ولی متاسفانه اینجا کشور اروپایی نیست که به ملتش و اظهار ...

اخی اسمتو دیدم یاد یکی از بهترین دوسام افتادم فرانه .تهرانیه

من ازدبیلم . از امروز صبح وصل شده نت من 

پس چرا کاشون وصل نیس😭😭😭😭😭😭😰😰😰😰😰🤧🤧🤧🤧🤧

من زن خلق شدم  ...نه برای  در حسرت ماندن یک بوسه..برای بوسه ای از جنس ارامش ..من زن نشدم که هم خوابآدم‌های بیخواب شوم‌..زن شدم که برای خواب کسی رویا شوم ..زن‌ نشدم که در تنهایی ام حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشم ..زن شدم‌تا آغوشی در تنهایی عشقم باشم ..برای خوشنامی صد‌سال کم‌ است .اما برای بد نامی یک لحظه کافیست.