سحرخیزمدینه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2201 عنوان دوستانی که اضافه وزن دارند،پریودتون هرماه عقب میفته؟ 108 بازدید | 21 پست من ۵ک اضافه وزن دارم دوماهه عقب انداختم قبلش دوفاستون میخوردم دوماه خوب بودالان دوروزه عقب انداختم.راه کاربدین پریود شمممنون درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤 1398/09/04 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helmapari عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2414 من بیست کیلو اضافه وزن دارم ولی پریودام همیشه منظم بود از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
z98 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 3038 وقتی کسی بالای ۲۰ کیلو اضافه وزن داشته باشه ممکنه چند روزی عقب بیفتهشما مشکلت چیز دیگس برو دکتر اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
سحرخیزمدینه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2201 عقب انداختن چه ربطی به اضافه وزن داره؟ دکترم گفت درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
سانم عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 993 عقب انداختن چه ربطی به اضافه وزن داره؟ عزیزم ربط داااره حتما چاق نیستی
شیرنارگیل۷۳ عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2754 واای میگن دوفاستون خوب میکنه کهیعنی من دارم الکی میخورم
سحرخیزمدینه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2201 من بیست کیلو اضافه وزن دارم ولی پریودام همیشه منظم بود خوشا ب حالت درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
helmapari عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2414 خوشا ب حالت واسه بیست کیلو😂😂😂😂 یا پریودام😁😁😁 از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
سحرخیزمدینه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2201 واای میگن دوفاستون خوب میکنه که یعنی من دارم الکی میخورم چرا تا وقتی میخوری خوبه من تا دوماه بعدش سروقت میشدم .ولی بازم بهم خوردم درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
سحرخیزمدینه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2201 واسه بیست کیلو😂😂😂😂 یا پریودام😁😁😁 پریودت درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
مامانفرهان عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 4347 وقتی کسی بالای ۲۰ کیلو اضافه وزن داشته باشه ممکنه چند روزی عقب بیفته شما مشکلت چیز دیگس برو دکتر نهمن چهار ویلو اضفه کرده بودم هربار به هفته تا ده روز عقب انداخاموقتی شردع میکنم به کم کردن درست به موقع میشم ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…
شیرنارگیل۷۳ عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2754 چرا تا وقتی میخوری خوبه من تا دوماه بعدش سروقت میشدم .ولی بازم بهم خوردم اهه چه بد من فکر کردم کلا درست میکنهههه
شتابان عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 3760 شما احتمالا تنبلی داری من بیست کیلواضافه وزن دارم پریودام سرساعته