2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

76 بازدید | 9 پست

سلام خانوما ی سوال دارم خواهشا اگه میدونید راهنماییم کنین..

من الان نزدیک چهار ماهه لکه بینی دارم ب علت استفاده از امپول جلوگیری.بعدش تو این لکه بینیا یهو ناخواسته رابطه داشتم.الان میخوام بدونم الان همچنان ک لکه بزنی دارم غسلم قبوله یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچیزی که ادامه دار باشه ازت خارج میشه غسل قبول نیس مگه بعد رابطه دوباره لک بینی نداری؟

چرا میگم ک بخاطر این امپولیه ک زدم.فک نمیکنم قبول نباشه اخه فقط من نیستم ک خیلیا اینطوری میشن

چرا میگم ک بخاطر این امپولیه ک زدم.فک نمیکنم قبول نباشه اخه فقط من نیستم ک خیلیا اینطوری میشن

باتوجه که چیزایی که قبلا خوندم میگم درست نیس

منم زدم امپول عین ۳ماه پریود بودم

بهداشت لعنتی گفت بزن خوبه

باتوجه که چیزایی که قبلا خوندم میگم درست نیس منم زدم امپول عین ۳ماه پریود بودم بهداشت لعنتی گفت بز ...

اره ب منم گف خیلی خوبه الان ک رفتم میگه نباید میزدی با بدنت سازگاری نداشته..ی مشت احمق ریختن اونجا  

اره ب منم گف خیلی خوبه الان ک رفتم میگه نباید میزدی با بدنت سازگاری نداشته..ی مشت احمق ریختن اونجا & ...

احمقن احمق یعنی چی سازگاری نداشته یعنی من هرکس رو دیدم امپول زده همش پریود بوده یا لک بینی داشته جز بدبختی چیزی نداره

من عین ۳ماه رابطه نداشتم که