2777
2789

حبس بدهکاران مهریه ممنوع است

مدیرعامل ستاد دیه کشور با اشاره به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی گفت: حبس حتی بازداشت موقت محکومان مالی موضوع مهریه طبق نص قانون ممنوع است.

»ایرنا«

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

آخه دیگه زندان ها جا نداشتن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خوب  

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

یعنی چی مگه میشه😑😑😑😑😑😑😑  

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

@banooyekourd    ‍ فک کنم با شما یبار در این مورد بحث داشتم که من گفتم حکم جلب نمیدن واسه مهریه شما گفتی چرا من همه جا رفتم پرسیدم الان دوساله نداده شوهرم مهریه دیگم حکم جلب ندادن بهم 😑قرار شد خبرم کنی اگه واسه مهریه حکم جلب گرفتی 

اما بازم جرم که نکردن بی پولن😂

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
@banooyekourd    ‍

ببخشید این چیه

وقتی یارو زندانه چطوری مهریه رو بده؟چطوری کار کنه پول در بیاره

اره خب

ولی ازونطرفم اون زنای بیچاره ای که مجبور به طلاق و گرفتن مهریه شدن و شوهرای ناجوری دارن که در عین پولداری مهریه رو نمیده

دیگه چجوری میخوان وادار به پرداختش کنن؟؟

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄