2777
2789
عنوان

تاپیک فان ترفندهای زنونه

1991 بازدید | 93 پست

دوستان انشاله که هیچوقت قهر نباشید با همسرتون    ولی بیاید از ترفندهایی که بعد از بگومگو یا دعوا  برای آشتی زدید بگید    موفق بودید یا تیر به سنگ خورده   یا آنقدر تابلو بوده که از انجامش خندتون گرفته باشه  

یبار یکی اینجا تعریف کرد  خودشو به غش زده بود و رو سرامیک سرد منتظر شوهرش    نگو شوهره رفته خوابیده   اینم خودشو جمع و جور کرده رفته خوابیده   میگفت انگار خودمو و غرورمو با کاردک از رو سرامیک جمع میکردم      شمام  از کارهاتون  بگید    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یبار وسط قهر عوووق زدم یعنی باردارم😐اونم گفت ناهار اونقدر سوسیس خوردی مسموم شدی پاشوبرو دستشویی نریزی رو فرش

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

والا ترفند نداریم قهر ک بکنیم یکیمون ی چیز خنده داری میگه اصلا یادمون میره قهر بودیم😂😂😂یا همسرم میوفته روم انقد قلقلکم میده تا اشتی کنم😐😐

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

تو عقد الکی پیام اشتباه می فرستادم مثلا می خواستم بفرستم به  دوستم بعدا فهمیدم کار تابلویی

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...

قهر که نه  یه بار شوهرم صبح داشت میرفت سرکار  منم خواب بودم  اومد در گوشم صداهای جنی دراورد مثلن😐

یهو‌چشامو وا کردم  چنان دادی زدم از ترس داشتم سکته میکردم چند دیقه که صدام در نیومد کبود شدم 

بعد اومده بود هی میگف  غلط کردم وای خدا غلط کردم ببخشید 😒😒😒

ولی خیلی بد ترسیدم  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

😅😅😅😅من عکسایی دوتاییمون رو یخچاله رو کل عکسایی ک توش بود تزینی یخچال گذاشته بودم اومد گفت قربون انتقال گرفتنت بشم دیگه اشتی کردیم 

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

یبار تو بگو مگوی منو شوهرم میخواست ی کلمه بگه زبونش نچرخید ب طرز فجیعی گفتش من تررررکیدم از خنده خودشم خندش گرفت اشتی کردیم خیلی شیک😁

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

اویل ازدواج از این لوس بازیا میکردم یه بار دعوا کردیم رفتم حموم درو قفل کردم بتادین ریختم که از در حموم معلوم شه اومد د وشکست دید من خوابیدم کف حموم زیرمم چادر گذاشتم خیس نشم 😂😂😂😂

هعیییی😶

من یادمه اوایل ازدواج یه دعوا داشتیم بدجور 

بعد دو سه ساعت اس زدم بهش ...

چطوووری گوگولی مگووولی ..

تقصیر خودمم بود بیشتر بحث بالا گرفته بود البته ...

بعد شوهرم هنوز بعد یازده سال به روم میاره میگیم میخندیم  

بعد اس زدنم 

اون زنگ زد 

منو انگار نه انگار اس زدم با ناز حرف میزدم اون میخندید ...اخرم خودش ازم معذرتخواهی کرد و تمام...،😂😂😂

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...