2777
2789
اینج چیه دیگ؟😂

سیب آبپز رو له میکنیم،بعد با پیاز سرخ کرده و ادویه مخلوط میکنیم و تموم...

ما بهش میگیم سیب حلوایی...شیرازیا میگن دو پیازه...

شمارو نمیدونم...!!!😂😂😁

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب آبپز رو له میکنیم،بعد با پیاز سرخ کرده و ادویه مخلوط میکنیم و تموم... ما بهش میگیم سیب حلوایی.. ...

منظورت از سیب سیب زمینیه؟؟؟ یا همون سیب؟🍎🍏

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار
منظورت از سیب سیب زمینیه؟؟؟ یا همون سیب؟🍎🍏

سیب زمینی دیگه...😐😐🤷‍♀️

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
مادر شوهرک کتلت درس کرده ترخینه هم گذاشته واسه پدرشوهرم سرماخورده دیرنیست واسه نهارت؟

منم سرما خوردم ترخینه چی هست

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
خوشمزس؟من یبار مرغ اینحوری گرفتم وسطش سس سفید بود نمیدونم چی بود خوشم نیومد

پنیره باید زیرشو کم میکردی قشنگ سرخ میشد 

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار

خوراک لوبیا و قارچ و کلم لعنت ب چاقی😢😭

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔