2777
2789

نودل 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ک سایت عجایبه گفتم شاید با سیب درس میکنی😂😂😂😂😁

😂😂😂

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
اوووم به به خارسوم درست میکنه سرکه بهش میزنه بهش میگن سیب ترشی .شمام سرکه میزنین

خارسو چیه...؟؟؟؟🙊

نه فقط همینایی ک گفتمو میزنیم...

بعضیا رب میزنن،منکه خوشم نمیاد...

منظورتون سیب زمینیه یاسیب(میوه)؟

سیب زمینی...

چی هست؟طرز پختشو بزار 

ناگت مرغ: سینه ی مرغ رو چند قطعه ی درشت خورد کن یا فیله ی مرغ. 

ی تخم مرغ + نمک+ فلفل+ اگه خواستی یکی دو قاشق زعفرون حل شده در آب ، خوب با چنگال بزن ، تکه های مرغو آغشته کن بهش

بعد توی پودر سوخاری بغلتون و در روغن سرخ کردنی سرخ کن و بذار توی صافی یا دستمال تمیز تا روغن اضافیش بره، با گوجه و خیارشور و نون نوش جان کن ⁦☺️⁩😊

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙