2777
2789
عنوان

دانشجوها بیان

139 بازدید | 32 پست

دوستان هزینه دانشگاه پیامنور چقده؟!

من میخام برم دانشگاه پیامنور ثبتنام کنم حالا نمیدونم چه رشته ای    یا علوم تربیتی یا حسابداری یا مدیریت که    بعد آزمون استخدامی داشته باشه ولی بیشتر علوم تربیتی مد نظرمه

بنظرتون آموزش و پرورش تا ۴ سال دیگ اشباح نمیشه؟

و اینکه پیامنور هفته ای چند روز کلاس میذاره؟

و میشه مدرک لیسانسمو سه ساله بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم اصلا  حالا میخام یه مشورت کنم     کم کم دنبال اون کارام میرم

من‌علوم تربیتی دولتی میخونم

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
۱ تومنم خیلی زیاده    ۶۰۰ تومن باشه خیلی خوبه

بیشترین حالت رو گفتم البته ب من هم اینجوری گفتن 

رشته های که واحد عملی نداره شهریه اش ارزون تر میشه فک کنم همون ۶۰۰ ، ۷۰۰ بشه ولی یکی که امسال کامپیوتر پیام نور میخوند میگفت ترم یک ۱۷ واحد برداشت با سه واحد عملی شهریه اش ۹۴۵ شد 

من‌علوم تربیتی دولتی میخونم

فک نکنم بتونم دولتی قبول شم اخه تهرانم و این دانشگاه های دولتی اطرافم همشون تاپن و رتبه سه رقمی میخاد مگه این شهرای اطراف قبول شم که اونم باز هزینه ی رفتو آمدش مث همین پیامنور درمیاد

حالا جدا از اینا     آسونه علوم تربیتی؟ آزمون استخدامیش چطوره

فک نکنم بتونم دولتی قبول شم اخه تهرانم و این دانشگاه های دولتی اطرافم همشون تاپن و رتبه سه رقمی میخا ...

گرمسار شاید بتونی بیاری 

نزدیکم هس

رشته خوبیه معمولیه بیشتر مثل روانشناسیه دیگ

من دوسش دارم ولی اگ میخوای حتما بری سرکار نمیدونم وضعیت مدرک پیام نور چجوریه چون هیچ جا ارزشی نداره

باز آزاد بهتره این همه پول بدی آخرشم مدرکت به درد نخوره

از آزمون استخدامیش چیزی نمیدونم والا هنوز درسم تموم نشده

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
گرمسار شاید بتونی بیاری  نزدیکم هس رشته خوبیه معمولیه بیشتر مثل روانشناسیه دیگ من دوسش دارم ...

تو این زمونه اصلا مدرک ارزش نداره فقط باید زرنگ باشی یا بعدش آزمون استخدامیو خوب بدی     حالا نمیدونم شاید این رو برم یا  حسابداری

تو این زمونه اصلا مدرک ارزش نداره فقط باید زرنگ باشی یا بعدش آزمون استخدامیو خوب بدی    &n ...

ولی مدرک دولتی و آزاد ارزش داره 

حالا کنکور بده خدارو چ دیدی شاید قبول شدی