2777
2789
عنوان

دانشجوها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 32 پست
شما کدوم دانشگاه میرین  رتبتون چند بود

من شاهد تهران ۹۰۰ سهمیه نداشتم

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول بابا خرخونی ک😅  کاش میرفتی فرهنگیانی چیزی

قبول نمیشدم ن بابا خرخونی چیه تو کجای تهرانی بچه داری؟

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
ولی مدرک دولتی و آزاد ارزش داره  حالا کنکور بده خدارو چ دیدی شاید قبول شدی

حوصله ندارم بخونم بابا   آزاد که خیلی هزینش بالاس  ولی بچه های سایت میگن مدرک مهمه   دیگ مهم نیست از کدوم دانشگاه  تو آزمون استخدامی  حتی میگن اونایی که پیامنور میرن بیشتر میخونن آماده هستن برای آزمون

حوصله ندارم بخونم بابا   آزاد که خیلی هزینش بالاس  ولی بچه های سایت میگن مدرک مهمه   ...

ن عزیزم واقعیت اینه استادای ما هم میگن مدرک پیام نور اصلا ارزش نداره آره با پارتی همه مدرکا ارزش داره

اتفاقا تو دولتی جونت در میاد باید درس بخونی چون سطح علمی بالاتره

تو الان بچه داری گناه داره بزار یکم بزرگ شه بعد برو

اگر فقط میخوای کار کنی چرا کلاسای آموزشی بیرون و نمیری مثلا حسابداری و اینا رو اینجوریم  یاد میگیری نگفتی کدوم منطقه ای

چرا نمیشدی؟! اطراف ما با ۶ و ۷  هزار قبول شدن     شهریارم   اره دوتا ناقابل دارم ...

دو تا بچههه داری من سال آخرمو شهرستان خوندم به یه دلایلی بومی تهران حسابم نکردن بعدم رشته هاشو دوس ندارم

تو هم سن منی چجوری دو تا بچه داری😢

نه بزرگ شدن    میزارم مهد کودک

چن سالت بود بچه دار شدی من ازدواج‌کردم ولی میگم واس بچه زوده

دو تا بچههه داری من سال آخرمو شهرستان خوندم به یه دلایلی بومی تهران حسابم نکردن بعدم رشته هاشو دوس ن ...

من زود ازدواج کردم بالافاصله حامله هم شدم که پسرم بدنیا اومد بعد ۷ ماه باز باردار شدم  که دیگ نتونستم به خودم برسم  دیگ پارسال  ت  بزرگسالان پیش دانشگاهی گرفتم دیگ امسال گفتن نظام تغییر کرده  و نظام جدید آسونتره که نظام قدیم خوندن ارزش نداره   دیگ گفتم ولش کن  ارزش نداره وقت بزارم و استرس بکشم واسه کنکور خواستم ۹۸ کنکور بدم که قسمت نشد برم سر جلسه  حتی ثبتنامم کرده بودم   دیگ امسال هم گفتم یا بهمن ثبتنام کنم یا برای مهر سال بعد     

من زود ازدواج کردم بالافاصله حامله هم شدم که پسرم بدنیا اومد بعد ۷ ماه باز باردار شدم  که دیگ ن ...

الهییی خدا حفظشون کنه منم زود ازدواج کردم

چن سالت بود بچه دار شدی من ازدواج‌کردم ولی میگم واس بچه زوده

من خیلی زود ازدواج کردم   خودم و آیندم سوخت   دو سه ساله به خودم اومدم که چه خاکی بر سر جوونیم شده  ولی باز زود بود دبیرستان رو تو دو سالو نیم خوندم  ۱۴ سالگی ازدواج کردم دیگ به اسرار همسرم اصلا جلوگیری نکردم    البته عقلمم به جلوگیری نمیرسید ۱۵ سالگی پسرم بدنیا اومد و ۱۶ سالگی باز باردار شدم    دیگ الان یکم پسرام بزرگ شدن میتونم برم دانشگاه    حالا دولتی هم سخته نمیتونم

دو تا بچههه داری من سال آخرمو شهرستان خوندم به یه دلایلی بومی تهران حسابم نکردن بعدم رشته هاشو دوس ن ...

متولد چه سالی هستی؟!  کی ازدواج کردی؟  من اگه عقل الانمو داشتم بعد دانشگاه بچه میاوردم   

پس افرین تو با اراده تر از من بودی که تونستی  رتبه ی ۳ رقمی بیاری

من اردیبهشت ۷۸ منم ۱۶ سالگی ازدواج کردم درسمو عادی مثل بقیه‌ بچه ها خوندم دو سال عقد بودم دوسالم هس ک عروسی کردم بچه ندارم ولی تو خیلی از زندگی جلویی😂