2777
2789
عنوان

ب درک که وصل نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 50 پست
ببخشید ولی نمبتونم بی تفاوت باشم وقتی به هر زوز یه ادایی دارن و هر روز با یه چیزی به شعورمون توهین م ...

بله ما همه از این  قضیه ناراحتیم. اما مگه میشه کاریش کرد. به قول تو هر روز یه بلای تازه سرمون میارن ما هم خفه خون گرفتیم. من میگم حالا که اینجوریه حداقل خودتونو عذاب نرین یه جوری به یه کاری برسیم که یادمان بره کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نت ندارم عزیزم فقط نی نی سایت

بدون نت نمیشه بقیه کارو زندگیشون با نت هست الان شما هم دلت خوشه به همین سایت وگرنه همین راه ارتباطی با مردم هم میگرفتن پاک افسرده تر بودیم ،خداروشکر من که نتم وصله ولی تموم اطرافیانم ضرر کردن تو یک هفته و دنبال راهه چاره بودن حتی اشک بعضیاشونم دیدم ،نت حق هممونه عزیزم 

بچه ها میون کلامتون شکر شبکه های ماهواره واسه شما وصله یا پارازیتیه..💚

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بحث وصل شدن یاونشدن نیس بحث اینه چطوری ب خودشون اجازه میدن قطع کنن و ی ملتو از کار و زندگی بندازن خب ...

چطوری دلار و گرون کردن. چطوری اینهمه گرونی آوردن . بنزین گرون کردن. صدای کی دراومد و به کدوم اعتراض ملت نگاه کردن؟

بله ما همه از این  قضیه ناراحتیم. اما مگه میشه کاریش کرد. به قول تو هر روز یه بلای تازه سرمون م ...

😕واقعا بعضی وقتا نمیشه اخه چون به کار و زندگی مردم ربط داره یکی  داداش خودم کارش مربوطه به نت این یه هفته درامدش نصف شده بود مغازشم تازه راه افتاده خیلی از خانوما از ایت راه درامد دارن فقط اینترنتی کار میکنن الان موندن بی پول خیلیا الان یه عالمه ضرر کردن و بی پول موندن ادم حرصش میگیره 

پروفایلت خودتی گلم؟

اره عزیزم 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
اونی که باید صدارو بشنوه شنیده عزیزم وگرنه قطع نمیکرد

حرف من اینه که نزاریم این قضیه نقطه ضعفمون باشه که بتونن ازش سواستفاده کنن. فردا هر بلائی بخوان سرمون بیارن و بعدش سریع نت و قطع کنن که کسی نفس نکشه