2777
2789
عنوان

ب درک که وصل نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 50 پست

همه عشقا قبل تو سو تفاهم بود

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
اصلا هم خوب نیست تو قرن بیست ویکم اینقدر بدبخت و عقب افتاده شدیم که نمیتونیم یه سرچ تو گوگل کنیم ...

احسنت .منو بگونه میتونستم مرسوله پستیمو پیگیری کنم نه الان میتونم خدا سوسکشون کنه

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول یه نفر اگه ما همینقد که منتظر نت بودیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بودن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ببخشید ولی نمبتونم بی تفاوت باشم وقتی به هر زوز یه ادایی دارن و هر روز با یه چیزی به شعورمون توهین میکنن نمیتونم بیخیال باشم که یه عالمه حق طبیعی رو ازم گرفتن و ابنم روش شرمنده دیگه😑

به قول یه نفر اگه ما همینقد که منتظر نت بودیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بودن

وای آفررررررین چه حرف قشنگی زدی خداییش.آدم خجالت میکشه بخدا

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
حالا بازم بریم خداروشک کنیم تو کره شمالی مردم عادی گوشی ندارن ما داریم چقد مسوولین ما ب فکرمونن واقع ...

فکرشو بکن فقط از صبح تا شب یه شبکه رو نگاه کنی کل کیف زندگی مشترک به  دعواهای سر کنترل تلویزیونه😁

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

عزیزم من به شخصه خسته شدم و همچنین با دوستام و مادر بزرگم که خارج کشور هستن تنها راه ارتباطم بود تو این یکسانی که اومدم ایران کلی کار دارم که با اینترنت انجام میشه 

تو این مدت حس قفس  بهم دست داده 🤦🏻‍♀️

بحث وصل شدن یاونشدن نیس بحث اینه چطوری ب خودشون اجازه میدن قطع کنن و ی ملتو از کار و زندگی بندازن خب خیلیا نیاز دارن به نت

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان