متعجبم که چرا یه عده اینجوری از بی نتی ناله میکنن. والا ما هم ناراحتیم اما نه اینقدر دیگه. بس کنید بی توجه باشید بهش خودتونو تو خونه سرگرم کنین بخدا بهترم هست اینقد به کاراتون خوب میرسین اصا نت یادتون میره
برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
به قول یه نفر اگه ما همینقد که منتظر نت بودیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بودن
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ببخشید ولی نمبتونم بی تفاوت باشم وقتی به هر زوز یه ادایی دارن و هر روز با یه چیزی به شعورمون توهین میکنن نمیتونم بیخیال باشم که یه عالمه حق طبیعی رو ازم گرفتن و ابنم روش شرمنده دیگه😑
به قول یه نفر اگه ما همینقد که منتظر نت بودیم منتظر امام زمان بودیم الان اومده بودن
وای آفررررررین چه حرف قشنگی زدی خداییش.آدم خجالت میکشه بخدا
برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
عزیزم من به شخصه خسته شدم و همچنین با دوستام و مادر بزرگم که خارج کشور هستن تنها راه ارتباطم بود تو این یکسانی که اومدم ایران کلی کار دارم که با اینترنت انجام میشه