mezon_ninii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 639 عنوان یهو بارون تندی زد😊 336 بازدید | 31 پست عجب باران باحالیه.اینجا اهواز است هوا بسیار خنننننک و باران تند.یه سوال🤔شمایی که شهراتون خیلی سرده چطور تحمل میکنید من سال پیش دی ماه شمال وتهران بودم .بدنم دررررد میکردا .گوشت بدنم خیلی خیلی درد میکرد از سرما .شما چطور زندگی میکنید واقعا🤔🤔 1398/09/04 | 04:52 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mezon_ninii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 639 بعد تواون خونه ای که بودیم شوفاژ داشت من با تاپ وشلوارک میگشتم .خونه هم خالی بودا.اصلا انگار مرداد بود انقدر گرم بود یهو میرفتی بیرون مغزت یخ میزد اختلاف شدید بود.
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 بدن ما هم ب گرماي جنوب عادت نداره هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
barbie_artist عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1503 اره نیم ساعت پیش زد الان قطع شد بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی...
mamiari عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 9744 منم درباره جنوب این سوال دارم؟ چطور تو گرما زندگی میکنید؟ حالا تو ساختمون کولر هست. چطور میرید خیابون گردی؟ پارک و... هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 مام بریم جنوب ممکنه بپزیم گرما زده شیم روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
noghtehchin عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 1418 باز سرما خوبه بنظرم آدم هی لباس میپوشه گرمش میشهگرما سخته حتی یه تیشرت نازکم میپوشی از گرما کلافه ای
setarehpaeez1370 عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 303 به به بارون عشق است...وقتی بارون می زنه رو تن خیابونا...
چدومبه عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3943 بعد تواون خونه ای که بودیم شوفاژ داشت من با تاپ وشلوارک میگشتم .خونه هم خالی بودا. اصلا انگار مرداد ... خداروشکر یکی از شوفاژ تعریف کرد😂😂 بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید. با تشکر
mezon_ninii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 639 منم درباره جنوب این سوال دارم؟ چطور تو گرما زندگی میکنید؟ حالا تو ساختمون کولر هست. چطور میرید خیا ... نمیریم😐البته مرداد ویکم از شهریور کلا نمیریم😐😐بعد مثلا خرمشهر ابادان واقعا جایی مداریم بریم گردش.اصلا هیچی نیست.
mezon_ninii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 639 خداروشکر یکی از شوفاژ تعریف کرد😂😂 خیلی جالب بود ما اینجا نداریم شاید باشه من ندیدم امقده گرم بود بخدا یادمون میرفت هوا سرده.این اسانسوره باز که میشد باد میخورد بمون یهو مثل مجسمه سرجامون سیخ می ایستادم🤣میدیدیم همه جا خیسه بارونههه اصلا توخونه یجور دیگس بیرون یجور دیگس.
mezon_ninii مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 639 مام بریم جنوب ممکنه بپزیم گرما زده شیم ولی گرمای ما با تهران زیاد فرقی نداره.دریک حده مشهد که بودیم هوا خوب بود واقعا منو خواهرم چون انتحاری میریم سفر ۴۰ روز مشهد بودیم هوا عالی.اونم وسط گرمای خوزستان رفته بودیما انقده خنننک بود.
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 ولی گرمای ما با تهران زیاد فرقی نداره. دریک حده مشهد که بودیم هوا خوب بود واقعا منو خواهرم چ ... گرمای شما شرجی دارهاصلش اینه گرما اونقدر اذیت کننده نیست که شرجی. وای از شرجی فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 ولی گرمای ما با تهران زیاد فرقی نداره. دریک حده مشهد که بودیم هوا خوب بود واقعا منو خواهرم چ ... تو ۴۰ روز میشه بدونم مشهد چجوری وقت میگذرونین؟ روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
negariiiii عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 2026 اهواز اروم شد؟! دلبندم بند بند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...👶🏻💝