2777
2789
عنوان

یهو بارون تندی زد😊

336 بازدید | 31 پست

عجب باران باحالیه.

اینجا اهواز است هوا بسیار خنننننک و باران تند.

یه سوال🤔

شمایی که شهراتون خیلی سرده چطور تحمل میکنید من سال پیش دی ماه شمال وتهران بودم .بدنم دررررد میکردا .

گوشت بدنم خیلی خیلی درد میکرد از سرما .شما چطور زندگی میکنید واقعا🤔🤔

بعد تواون خونه ای که بودیم شوفاژ داشت من با تاپ وشلوارک میگشتم .خونه هم خالی بودا.

اصلا انگار مرداد بود انقدر گرم بود یهو میرفتی بیرون مغزت یخ میزد اختلاف شدید بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درباره جنوب این سوال دارم؟ چطور تو گرما زندگی می‌کنید؟ حالا تو ساختمون کولر هست. چطور می‌رید خیابون گردی؟ پارک و...

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
بعد تواون خونه ای که بودیم شوفاژ داشت من با تاپ وشلوارک میگشتم .خونه هم خالی بودا. اصلا انگار مرداد ...

خداروشکر یکی از شوفاژ تعریف کرد😂😂

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
منم درباره جنوب این سوال دارم؟ چطور تو گرما زندگی می‌کنید؟ حالا تو ساختمون کولر هست. چطور می‌رید خیا ...

نمیریم😐

البته مرداد ویکم از شهریور کلا نمیریم😐😐

بعد مثلا خرمشهر ابادان واقعا جایی مداریم بریم گردش.اصلا هیچی نیست.

خداروشکر یکی از شوفاژ تعریف کرد😂😂

خیلی جالب بود ما اینجا نداریم شاید باشه من ندیدم امقده گرم بود بخدا یادمون میرفت هوا سرده.

این اسانسوره باز که میشد باد میخورد بمون یهو مثل مجسمه سرجامون سیخ می ایستادم🤣

میدیدیم همه جا خیسه بارونههه اصلا توخونه یجور دیگس بیرون یجور دیگس.

مام بریم جنوب ممکنه بپزیم گرما زده شیم

ولی گرمای ما با تهران زیاد فرقی نداره.

دریک حده 

مشهد که بودیم هوا خوب بود واقعا منو خواهرم چون انتحاری میریم سفر ۴۰ روز مشهد بودیم هوا عالی.اونم وسط گرمای خوزستان رفته بودیما انقده خنننک بود.

ولی گرمای ما با تهران زیاد فرقی نداره. دریک حده  مشهد که بودیم هوا خوب بود واقعا منو خواهرم چ ...

گرمای شما شرجی داره

اصلش اینه گرما اونقدر اذیت کننده نیست که شرجی. وای از شرجی

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
ولی گرمای ما با تهران زیاد فرقی نداره. دریک حده  مشهد که بودیم هوا خوب بود واقعا منو خواهرم چ ...

تو ۴۰ روز میشه بدونم مشهد چجوری وقت میگذرونین؟

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم