2777
2789
عنوان

مشورت برای یادگیری بچه کلاس اولی مادرای باتجربه یا معلم بیایید.

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 55 پست
یعنی تکلیف زیاد یادگیری همش تو خونست اونجا کلا زجمتی نمیده ب خودش. . هیئت امنا ییه. یکی از اعضاش مثل ...

تکلیف کم و زیاد مهم نیست مهم کار کردن معلم تو مدرسه هست نحوه اموزشش شرایطشو داری عوض کن پایه درسی دخترت کلاس اول خرابش نکن

میدونم روزای خوبم میرسه    

من میخواستن سال دیگه دولتی بزارم غصم گرفت یعنی همه مدرسه های دولتی اینطوری بیخیالن و آموزش نمیدن!؟اگه قراره خودمون یادبدیم پس نقش معلما چیه این وسط!؟پس حقوق براچی میگیرن

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم کلاس اولیه و دولتی گذاشتم وقت زیادی هم باید براش بذارم اما خب خجالتی و اینا نیس ولی بشدت سر ...

عزیزم همه غیر انتفاعی ها اینطوری نیست که شما میگید اتفاقا خیلی هم مقرارت و اموزششون نسبت به دولتی دقیق و بهتره 

میدونم روزای خوبم میرسه    
تغییر مدرسه خیلی خوبه برای دخترت .پسرمو پیش دبستانی مدرسشو عوض کردم .اول که دیگه هیچی الان خیلی راضی ...

بعد چندوقت عوض کردی؟ پولشو کامل پس داد؟ 

راحت جای دیگه ثبت نام کردن؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

نظافت مدرسه که افتضاح ، امنیت ضعیف مثلا از مدارس خوبه منطقه هم هست. 

اینا بکنار از مدیر و ناظم تا نماینده ی باند هستن برا پول چاپیدن .

اینم از معلم کلا ناامید شدم

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!
تمام اموزش با مادراست. خیلی راحت ب اون بنده خدایی که شاغله گفت اصلش با خودتونه 😐

ببخشید غلط کرده من مدرس دانشگاهم پرسپکتیو. درس میدم ۵تا دانشجو داشتم اینا پدر. منو. در. اوردن تا پاس کردن ترم بعد همین درس رو با استاد. دیگه داشتن و. گند. زدن پدری از من در. اوردن که تو ایراد اموزشی داشتی

بچه ۷ساله یا صفر تا صد توی مدرسه یاد میگیره یا بشینه خونه مادرش یادش بده حد وسط نداریم

عزیزم همه غیر انتفاعی ها اینطوری نیست که شما میگید اتفاقا خیلی هم مقرارت و اموزششون نسبت به دولتی دق ...

ی غیر انتفاعیه رفتم دیدم از پارسالیش از همه لحاظ بهتره گفت برای خیال راحتی دو سه روز مهمان بیاد بعد اگه خواستی ثبت نام کن 

بعد چندوقت عوض کردی؟ پولشو کامل پس داد؟  راحت جای دیگه ثبت نام کردن؟

اول از همه تا ۲۰  اذر. میتونن ۵۰%شهریه ثابت رو بردارن که شهریه ثابت ۲۴۰۰هست امسال بقیه مدارس غیر انتفاعی هم از خداشونه ثبت نام کنند

ی غیر انتفاعیه رفتم دیدم از پارسالیش از همه لحاظ بهتره گفت برای خیال راحتی دو سه روز مهمان بیاد بعد ...

بگو من یک هفته میخوام بمونه من سه تا مدرسه دخترمو بردم هر. کدوم چند. روز موند

کدوم شهر. هستی؟

عزیزم همه غیر انتفاعی ها اینطوری نیست که شما میگید اتفاقا خیلی هم مقرارت و اموزششون نسبت به دولتی دق ...

تجربمو گفتم گلم 😇

درضمن همسرم فرهنگیه و بشدت مخالف غیرانتفاعی هست

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
بعد چندوقت عوض کردی؟ پولشو کامل پس داد؟  راحت جای دیگه ثبت نام کردن؟

من ابان ماه تغییر دادم و از یک و پونصد شهریه هشتصد تومن پرداخت کردم قانون غیر انتفاعی این هست باید مبلغی پرداخت کتی طبق قراردادشون.ولی فدای سر پسرم خیلی الان خوبه .بله مدرسه حدید چون پیش بود قبول کرد قانون مدرسه جدید اینه بچه هایی رو برای اول ثبت نام میکنه که پیش هم همونجا رفته باشن خیلی تو پیش کار میکنن با بچه هاالان که اول ما مادرا کاری نداریم زیاد بچه ها همه یادگیریشون خوبه 

میدونم روزای خوبم میرسه    
ببخشید غلط کرده من مدرس دانشگاهم پرسپکتیو. درس میدم ۵تا دانشجو داشتم اینا پدر. منو. در. اوردن تا پاس ...

ولی متاسفانه بیشتر آموزش با مادراس 

خود من حالا شانسم گرفته پسرم خواهان هست ولی اگر یک شب چک نکنم کلی عقب میمونه

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
تجربمو گفتم گلم 😇 درضمن همسرم فرهنگیه و بشدت مخالف غیرانتفاعی هست

عزیزم من مدرس دانشگاه دولتی هستم و. حد اقل بیست تا موسس رو. از. نزدیک میشناسم

مدرسه غیر انتفاعی به خاطر. جذب شاگرد. موظفه خدمات بده

بهترین غیر انتفاعی ها مدارس تازه تاسیس هستند. چون با تمام قدرت خدمات میدن که بتونن شاگرد. جذب کنند

تجربمو گفتم گلم 😇 درضمن همسرم فرهنگیه و بشدت مخالف غیرانتفاعی هست

مخالفت و موافقت با غیر انتفاعی کاملا شخصیه و بستگی به شرایط خانواده ها و محیط اموزشی داره پس نمیشه گفت که غیر ونتفاعی ها همشون بد هست یا دولتی ها همشون خوب و بالعکس 

میدونم روزای خوبم میرسه    
من با بچه تو شکم امشب انقدر حرص خوردم الان تنگی نفس گرفتم فردا میخوام برم بگم یا بچمو میزاری شیفت ص ...

عزیزم خاک تو سرشون اروم باش

بخدا چاره بود سلف استادی پیش میبردمش 

من ارشد معماریم کاملا تو اموزشش مسلطم اما اینجا نمیشه 

مدرسه ضعیف و بد ، بچه رو زده کرده در حدی که معلمه گفت آرشیدا سر کلاس نصفه مینویسه از روی بغلی مینویسه . تلاشی بزای جذبش نمیکنه.... بعد جالبه توی خونه یاذگیری عالی  مسلطه.