2777
2789
عنوان

مشورت برای یادگیری بچه کلاس اولی مادرای باتجربه یا معلم بیایید.

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 55 پست
بگو من یک هفته میخوام بمونه من سه تا مدرسه دخترمو بردم هر. کدوم چند. روز موند کدوم شهر. هستی؟

تهرانم  ولیعصر

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!
واقعااا مدرسه ی بد بلایی سر. اعصاب ادم میاره که کل ایل شوهر بلد نیستن بیارن

گل گفتی 😖😖 بخدا یجور حرف زد انگار مشکل از بچه منه

اعصابمو بکل بهم ریخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیرا  شرا  نکن مدرسه اش و همین فردا عوض کن 

ببین بر اساس تجربه میگم اگه ندیدی بچه ۱۸۰ درجه فرق کرد 

والا پسر من خواندن مسلط ریاضی تا ضرب بلد 

اون وقت معلم کلاس اولش همش ایراد می گرفت 

ولی پسر من کلا پرو بود و اصلا براش مهم نبود 

معلم بد روان آدم و بهم میریزه  

باز دوم معلمش خوب بود سوم به درد نخورد 

من خودم چون غیر انتفاعیه  پول و نمی دن وگرنه همین الان بچه رو برمی داشتم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
گل گفتی 😖😖 بخدا یجور حرف زد انگار مشکل از بچه منه  اعصابمو بکل بهم ریخته

ولش کن اون و به فکر بچه ات باش 

بعد میگم باهاش زیاد کار کن از دی به بعد راحت میشی اولش سخته 

من خودم انقدر با بچه کار می کنم کلا همیشه میگه همه رو بلدم حتی جلوتر از خود معلم 

بچه همون اول باید اعتماد به نفس بگیره

دنیا اونقدرها جدی نیست   
عزیزم خیرا  شرا  نکن مدرسه اش و همین فردا عوض کن  ببین بر اساس تجربه میگم اگه ندیدی ...

😔😔😔 دلم میسوزه بخدا حالم بهم ریخته

رفتم مدرسه با معلم صحبت کنم دیدم وای بچه بالا اورده تمام لباس کثیف ، ویروس گرفته از بقیه بعد بزدم وسایلو بزداشتم در کمال بی خیالی داشت چای میخورد تا منو دید میگه میخواستم تماس بگیرم بیاید 😖😖😖😖😫 ، چقدر اخه ی ادم میتونه بی مسولیت و گاو باشه بچم گریه داغون بود دلم ریخت بهم بعدم همه چیو انداخت گردن  خودم جوابشو که پادم راحت میگه ببر جای دیگع حالم از معلمش بهم خورد

ولش کن اون و به فکر بچه ات باش  بعد میگم باهاش زیاد کار کن از دی به بعد راحت میشی اولش سخته&nb ...

دقیقا اعتماد به نفس بچه رو میگیرن ببرم مشاور باهاش صحبت کنه 

😔😔😔 دلم میسوزه بخدا حالم بهم ریخته رفتم مدرسه با معلم صحبت کنم دیدم وای بچه بالا اورده تمام لباس ...

پس همین فردا مدرسه بچه رو عوص کن مگه مجبوری تحمل کنی والا 

میگم من پسرم هم بچه پرو. بود هم همه چی بلد بود وای از دست معلم کلاس اولش خیلی کشیدم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ولش کن اون و به فکر بچه ات باش  بعد میگم باهاش زیاد کار کن از دی به بعد راحت میشی اولش سخته&nb ...

چشم عزیزم

من تصمیم خودمو گرفتم میبرمش مشاوره حتی اگر مشاور گفت مدرسشو عوض کن میکنم ولی یه راه دیگه هم دارم اینکه کلاسشو عوض کنم چون تویه مدرسه دوتا کلاس اول هست

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

البته من الان فکر ندرسه عوض کردن نیستم فکر اینم چجوری به درس علاقه مندش کنم که خودش دغدغه داشته باشه برا نوشتن

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری