2777
2789
عنوان

مشورت برای یادگیری بچه کلاس اولی مادرای باتجربه یا معلم بیایید.

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 55 پست
مخالفت و موافقت با غیر انتفاعی کاملا شخصیه و بستگی به شرایط خانواده ها و محیط اموزشی داره پس نمیشه گ ...

غیر انتفاعیم بد و خوب داره مثل دولتی درسته

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!
ولی متاسفانه بیشتر آموزش با مادراس  خود من حالا شانسم گرفته پسرم خواهان هست ولی اگر یک شب چک ن ...

من پدری از مدرسه در میارم که نگوو

موظف هستند. خودشون کار. کنند

بچه ها ۴۵دقیقه اجازه دارن خونه مشق بنویسن نه بیشتر

اگه قرار بود. دوباره درس بخونم خودم میرفتم مدرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابان ماه تغییر دادم و از یک و پونصد شهریه هشتصد تومن پرداخت کردم قانون غیر انتفاعی این هست باید م ...

فدای سر بچم همه شهریه رو برداره بهتر ازاینه که بچم روانی بشه برو تاپیک اخرمو بخون

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من پدری از مدرسه در میارم که نگوو موظف هستند. خودشون کار. کنند بچه ها ۴۵دقیقه اجازه دارن خونه مشق ...

با شما موافقم و همیشه سخت گیر بودم برای مدرسه وظیفشون اموزش کامل و درست 

میدونم روزای خوبم میرسه    

منم مشکل تورودارم تاپیک اخرم وقبل تریا رو بخون لعنت بر این اموزش پرورش که انگار ما داریم از اول میریم مدرسه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
 غیر انتفاعیم بد و خوب داره مثل دولتی درسته

اگر. مدرسه به بودجه ی خانواده فشار. نیاره اصلااا جای انتخابی وجود. نداره حتما باید غیر. انتفاعی نوشت ولییی اگر. شهریه مدرسه از. حقوق یکماه خانواده بیشتره نه اصلا 

قرار. نیست فشار متحمل بشید برای مدرسه

من میخواستن سال دیگه دولتی بزارم غصم گرفت یعنی همه مدرسه های دولتی اینطوری بیخیالن و آموزش نمیدن!؟اگ ...

این مثلا یکی از مدارس خوبه  اینه وضعش

عزیزم خاک تو سرشون اروم باش بخدا چاره بود سلف استادی پیش میبردمش  من ارشد معماریم کاملا تو ام ...

میفهمم دقیقا چی میگی

منم فردا میخوام برم بگم بچه من یه دادش 3 ساله داره کلی پسر عمه و دختر خاله داره چرا تاحالا از گل نازک تر به اونا نگفته چه بلایی سرش اوردین که اینجور شده طفلی بچم از وقتی رفته س و ز رو بد میگه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
منم مشکل تورودارم تاپیک اخرم وقبل تریا رو بخون لعنت بر این اموزش پرورش که انگار ما داریم از اول میری ...

حتما میخونم عزیزم

اگر. مدرسه به بودجه ی خانواده فشار. نیاره اصلااا جای انتخابی وجود. نداره حتما باید غیر. انتفاعی نوشت ...

والا صحبت کردم از ۸ تومن گفت ۲ تومن کم میکنیم نهایتا که از الان بیاد 

با شما موافقم و همیشه سخت گیر بودم برای مدرسه وظیفشون اموزش کامل و درست 

من دو. تا دختر. دارم مدرسشون وابسته به قلم چی هست

مزیتش پشتیبان هستش که در. واقع معلم دوم حاضر در کلاسه و. باید هفته ای سه بار تلفنی گزارش بده و پیگیری کنه

با اینحال من اونقدر کنترلشون میکنم که میبینم کیفیت اموزششون برای بچه من با مادر بی توجه فرق داره

و. من رسماااا میگم همونطور. که من از. پدر. مادر دانشجوم نمیخوام کمکش کنند. منم کمک نمیکنم

من پدری از مدرسه در میارم که نگوو موظف هستند. خودشون کار. کنند بچه ها ۴۵دقیقه اجازه دارن خونه مشق ...

از ساعت ۱۲ که میاد ناهر و استراحت  از ۲ تا ۴ بعد بچه بخدا از ساعت ۵ تا ۱۰ هر روز باید ۱ صفحه ریاضی ، یک صفحه سرمشق ، یک صفحه املا ، کتابم باید کامل کنند. این همه برای من که تمام تایم باید کتارش بشینم خسته کننده است وای ب بچه ۶ ساله