2777
2789
عنوان

لباس لاكچري برا عروسي جاري

996 بازدید | 49 پست

خانما تهران مغازه ، مزون يا پاساژي ميشناسين كه لباس مجلسي شيك و تك و خاص داشته باشه ؟  واسه عروسي جاري ميخوام 

اگه پيجم داره بگيد لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به شدت لازم دارم.عروسی خواهرم هست

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

من قبلش خیلی حساس بودم ولی یه جاری گیرم اومد که بنده خدا زیاد اهل مد و آرایش نیست دختر مهربون و ساده پوشیه من چون خودم شاغلم همیشه توی عروسی ها زیبا ترین لباس و بهترین آرایشگاه میرم خیلی فکرم درگیر بود که واسه جشن برادر شوهرم چی بپوشم که هم به چشم بیام هم خیلی عقده ای بازی نباشه پشت سرم بگن از حسادت جاریه وقتی رفتیم خواستگاری و قرار عقد گذاشتن کم کم باهم آشنا شدیم فهمیدم خیلی دختر بدی نیست برای عقدش یه لباس قدیمی از یه حراجی خرید خیلی همه چیز رو آسون و راحت می گیره مثل من استرس نمیگیره برای هر مهمونی در کل کنارش آرامش دارم چون اهل رقابت نیست منم خیلی باهاش راحت هستم و دردسر ندارم خدا رو شکر 

منم یه لباس واسه عروسی داداشم گرفتم فقط یه بار پوشیدم

خداییش خیلی شیکو تک بوده

یعنی مطمئنا هرکی بپوشه عاشقش میشه

اگه تمایل داری میتونم نصف قیمت بهت بدم

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍
حالا باز عروسي خواهر خوبه  واسه عروسي جاري ادم دوس داره خيلي تك باشه

آره خب،اون مهمتره

چند وقت بعد از عروسی خواهرم عروسی برادرشوهرمم دارم

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

چرا من همیشه فکر میکنم عروسی جاری باید ساده ترین لباس و ارایش رو داشته باشیم 🙄

اخه ی جوری ب نظر نمیرسه ک مثلا ب هر دری زدیم ک ب چشم بیایم؟؟

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗