2777
2789
عنوان

لباس لاكچري برا عروسي جاري

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 49 پست
لباستون ساده و زيباست  ولي من هنوز هيچ جا رو نديدم فكر كنم بايد يه دور بزنم    

این لباس تو این عکس حتی نصف قشنگیاشم معلوم نیس

چون از نزدیک اصلا یه جذابیت دیگه ای داره....تو عروسی داداشم همه فقط ازم قیمتو آدرس میپرسیدن و میگفتن واقعا محشره

انشالله شماهم یه لباس خاص و تک پیدا میکنید باب میلتون😍

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شكر  منم مدلم مثل شماست خيلي درگير ميشمر

من هنوز این عادت بد از سرم نیوفتاده دلم می خواد همیشه توی جمع بدرخشم کلا خود شیفته هستم یه کم خخخ ولی دارم رو خودم کار میکنم که زیاد سخت نگیرم و تقریبا موفق هم بودم چون ساده پوشی جاریم رو اثر مثبت گذاشته الان

من هنوز این عادت بد از سرم نیوفتاده دلم می خواد همیشه توی جمع بدرخشم کلا خود شیفته هستم یه کم خخخ ول ...

دقيقا منم خيييلي شبيه شمام ، اتفاقا منم دارم رو خودم كار ميكنم چون خيلي وقتا اين سخت گيري هاي زياد باعث ميشه اصلا ادم از لحظات زندگيش لذت نبره 

من فك كنم از همتون بدترم😅 هر وقت عروسي يا مهموني دعوتم كلا از يه ماه قبل دنبال لباس و مدل مو و اينام،خيلي وضعم خرابه.مثلا از الان دنبال لباس واسه مهمونياي عيدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ در اين حد يعني

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

دقيقا منم خيييلي شبيه شمام ، اتفاقا منم دارم رو خودم كار ميكنم چون خيلي وقتا اين سخت گيري هاي زياد ب ...

به خدا هر وقت میرم خرید شوهرم میگه خودت برو از بس هی از این مغازه میری یه مغازه دیگه خسته میشم یعنی اولین لباسی که پرو میکنم میگه همین خیلی بهت میاد همین خوبه منم بیشتر حرص می خورم میگم نه بزار بقیه مدل ها رو هم ببینم بعضی وقتها لباس خوشگل می خریدم می گفتم واسه بعد که یه مهمونی دعوت شدم بپوشم ولی بعدش باز می رفتم یکی دیگه می خریدم الان از لحاظ اقتصادی واقعا سخته دیگه مثل قبل ولخرجی نمیکنم البته بزرگتر هم شدم و عاقل تر شدم توی زندگی به هرحال تجربه آدم ها بیشتر میشه و تغییر میکنه رفتار هامون ولی من در کل دوست دارم ستاره هر مجلسی باشم اینم خصلت بیشتر خانم هاس 

واي خدا  نه ديگه من در حد شما نيستم  از حالا به عيد فكر ميكني؟    

آره😂😂 فقط فكرم نميكنم.يه سري خريدامم كردم آخه🤦🏻‍♀️ خيلي اخلاق بديه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

من فك كنم از همتون بدترم😅 هر وقت عروسي يا مهموني دعوتم كلا از يه ماه قبل دنبال لباس و مدل مو و اينا ...

همدرد هستیم تازه من دخترم ۸ سالش و عین خودمه امشب رفته بودیم بازار برای مادرم مبل انتخاب کنیم همش منو و دخترم توی بوتیک های لباس بودیم مادرم گفت دیگه باهات نمیام بازار   

آره😂😂 فقط فكرم نميكنم.يه سري خريدامم كردم آخه🤦🏻‍♀️ خيلي اخلاق بديه

منم به خدا یه مانتو و ادکلن برای عید از الان خریدم امشب هم دنبال پارچه و لباس ست واسه خودم و دخترم بودم پسرم و شوهرم و مادرم همراهم بودن همه غر می زدن بیا بابا بریم 

به خدا هر وقت میرم خرید شوهرم میگه خودت برو از بس هی از این مغازه میری یه مغازه دیگه خسته میشم یعنی ...

شوهر منم هيچ وقت با من خريد نمياد 

دقيقا منم به سختي انتخاب ميكنم بايد همه جا رو ببينم 

ولي به قول شما ادم بزرگتر ميشه عاقل تر ميشه منم قبلا خيلي وسواس به خرج ميدادم الان دارم تمرين ميكنم بيشتر لذت ببرم از مهموني ها و عروسي ها تا اينكه حرص بخورم 

همدرد هستیم تازه من دخترم ۸ سالش و عین خودمه امشب رفته بودیم بازار برای مادرم مبل انتخاب کنیم همش من ...

آخ گفتيييي😂😂😂 منم يه دختر ٣.٥ ساله دارم.اوووونم شده عين من.رو لباس پوشيدن خيلي حساسه.فقطم سليقه خودشو قبول داره