آخ گفتيييي😂😂😂 منم يه دختر ٣.٥ ساله دارم.اوووونم شده عين من.رو لباس پوشيدن خيلي حساسه.فقطم سليقه خ ...
دختر دیگه به مامان میره تازه بعضی وقتها دختر من سلیقه منو میبره زیر سوال میگه نه فلان چیز زشته بهمن ماه تولدش همش نق میزنه لباس ندارم بریم آتلیه عکس بگیرم ولی پسرم خیلی بیخیال یعنی اگه گونی هم تنش کنم مثل باباش میگه خوبه بریم
منم به خدا یه مانتو و ادکلن برای عید از الان خریدم امشب هم دنبال پارچه و لباس ست واسه خودم و دخترم ب ...
خدا حفذش كنه واست.خيلي كيف ميده دختر داشتن.باهات هم صحبت ميشه،نظر ميده تو خريدا.منكه ميميرم واسه قرطي بازياش🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
دختر دیگه به مامان میره تازه بعضی وقتها دختر من سلیقه منو میبره زیر سوال میگه نه فلان چیز زشته بهمن ...
اي جان😍😍😘😘😘 ايشالا ١٢٠ساله بشه.سايت هميشه بالا سرش باشه
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
چه بامزه يه دختر كوچولو كه رو تيپش حساسه ، اخي نازي
شديييييييدم حساسه😅😅😅