2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت.انشالله. نتیجه گرفتم خبر میدم بهتون بچه ها🥰

منتظریم 😍⁦♥️⁩

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
استاتر شما هم از استادم بپرس کااامل راهنماییت میکنه بخدا ک دعام مکنی😘😘😘

تلگرام وصل شد حتما پیام میدم.بخدا اگه واقعی بود دعامیکنم همیشه تو زندگیت خیر ببینی😍.اجرت با امام حسین

خدا اگه بخواد♡غیرِ ممکن،ممکن میشه...
عزیزم همش باورته  من باور کردم باایماااان تمرییین انجام میدادم بخدا حسش میکردم ک جلومه چیا بهم ...

من اينقدر خب اذيت شدم نميدونم دوس دارم برگرده يا نه 

همش حس ميكنم بدترينه از بس ب چيزاي بدش فكر كردم خوباش يادم نمياد اخه ازم ي پولي گرفته بود قبل از اين اينكه پس بدع كات كرديم 

ولي وقتي باهم بوديم حتي يروز بدم نداشتم هميشه پيشش خوشحال  بودم

استارتر تو دعاهات بگو اگه باهم خوشبخت میشیم بهش برسم ، انشالله که خوشبخت بشید عزیزم

😑من همیشه از ازدواج بدم میومد حاضر بودم بمیرم ولی ازدواج نه.ولی اینو نمیدونم چرا اینطوری شدم ته دلم میگم حتی اگر بدم باشه که اصلا نیست،ولی همینو میخام

بنده خدا اصلا نمیدونه دوسش دارم

خدا اگه بخواد♡غیرِ ممکن،ممکن میشه...