2777
2789
من اينقدر خب اذيت شدم نميدونم دوس دارم برگرده يا نه  همش حس ميكنم بدترينه از بس ب چيزاي بدش فك ...

وای نهههه اصلاااا ب بدیهاش فک نکن 

بنویس چ روزای،قشنگی،باهم داشتین ب خوبیهاش فک کن و از،ته دلت ببخشش 

اینو بدون با دید خودت میسازی زندگیتو

کتاب چشم دل بگشا رو بخون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑من همیشه از ازدواج بدم میومد حاضر بودم بمیرم ولی ازدواج نه.ولی اینو نمیدونم چرا اینطوری شدم ته دلم ...

احساست میفهمم منم ازین حسهای یکطرفه داشتم تو مجردیام باشوهرم که دوست شدم همدیگرو دوست داشتیم ازیه فرهنگ دیگه بود وبه ازدواج باهاش جدی فکر نمیکردم ولی بصورت عجیبی قسمت شد

من اينقدر خب اذيت شدم نميدونم دوس دارم برگرده يا نه  همش حس ميكنم بدترينه از بس ب چيزاي بدش فك ...

اصلا به چیزای بدش فکر نکن.وقتی اینطوری فکر کنی فرکانس بد میفرستی و رابطه بعدیت هم مثل همین میشه.به روزای خوبتون فکر کن

خدا اگه بخواد♡غیرِ ممکن،ممکن میشه...
احساست میفهمم منم ازین حسهای یکطرفه داشتم تو مجردیام باشوهرم که دوست شدم همدیگرو دوست داشتیم ازیه فر ...

یعنی باید سعی کنم فراموشش کنم؟🤦‍♀️😑خیلی سختمه

خدا اگه بخواد♡غیرِ ممکن،ممکن میشه...
ب منم بگو

عزیزم بیا خصوصی آدرس شو بدم بهت 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍