دختر شش ساله ام تقريبا سه هفته پيش صبح از خواب بيدار شد و دستشويي كه رفت گفت مدفوعم مثل آبه وقتي داشتم آماده اش ميكردم بره مدرسه بالا آورد بعدم ديدم تو شورتش كثيف شده انگار از مقعدش مدفوع شُل كمي پس داده بود نذاشتم بره مدرسه و ديدم تا ظهر خوب شد و اشتهاشم خوبه ديگه دكتر نبردم اين گذشت تا اينكه يك هفته پيش باز حالت تهوّع صبح داشت و بازم موقتي بود و رد شد پريشب نصف شب بيدار شد و استفراغ كرد شياف تهوّع زدم براش دستشويي هم رفت شُل بود باز خوب شد و تكرار نشد اما ظهر بردمش دكتر و دكتر براش شياف تهوّع و اينا رو داد و دو سه روزي خوب بود امروز از صبح كه بيدار شده همش ميگه تهوّع دارم و بي اشتهاس الان بردم دكتر دكتر يك چيزي داد بزنم تو مقعدش كه شكمش تخليه بشه چون گفت روده هاش نفخ داره اما دخترم يبوست نداره و به هيچ وجه هم راضي نميشه اين رو براش بزنم نميدونم چكار كنم كسي تجربه اي داره از اين حالت تهوّع كه گاهي مياد و ميره امروز صبح بازم كمي شورتش كثيف شد در صورتيكه قبلش كامل مدفوع كرده بود خودم به لبنيات شك دارم ميشه از شير و پنير و اينا باشه ممنونم راهنماييم كنيد البته فردا ميبرم پيش دكتر خودش اما كلي استرس گرفتم الان مرسي از راهنمايي