2777
2789
عنوان

مامانهاي با تجربه بياييد

114 بازدید | 6 پست

دختر شش ساله ام تقريبا سه هفته پيش صبح از خواب بيدار شد و دستشويي كه رفت گفت مدفوعم مثل آبه وقتي داشتم آماده اش ميكردم بره مدرسه بالا آورد بعدم ديدم تو شورتش كثيف شده انگار از مقعدش مدفوع شُل كمي پس داده بود نذاشتم بره مدرسه و ديدم تا ظهر خوب شد و اشتهاشم خوبه ديگه دكتر نبردم اين گذشت تا اينكه يك هفته پيش باز حالت تهوّع صبح داشت و بازم موقتي بود و رد شد پريشب نصف شب بيدار شد و استفراغ كرد شياف تهوّع زدم براش دستشويي هم رفت شُل بود باز خوب شد و تكرار نشد اما ظهر بردمش دكتر و دكتر براش شياف تهوّع و اينا رو داد و دو سه روزي خوب بود امروز از صبح كه بيدار شده همش ميگه تهوّع دارم و بي اشتهاس الان بردم دكتر دكتر يك چيزي داد بزنم تو مقعدش كه شكمش تخليه بشه چون گفت روده هاش نفخ داره اما دخترم يبوست نداره و به هيچ وجه هم راضي نميشه اين رو براش بزنم نميدونم چكار كنم كسي تجربه اي داره از اين حالت تهوّع كه گاهي مياد و ميره امروز صبح بازم كمي شورتش كثيف شد در صورتيكه قبلش كامل مدفوع كرده بود خودم به لبنيات شك دارم ميشه از شير و پنير و اينا باشه ممنونم راهنماييم كنيد البته فردا ميبرم پيش دكتر خودش اما كلي استرس گرفتم الان مرسي از راهنمايي 

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

دو سه سال پيش اينجوري شد اون زمان ايران بودم بردم دكتر گفت ويروسي شده دارو داد شربت آموكسي سيلين دادم خوب شد اما من ساكن آلمانم فعلا و اينا طبشون با ما خيلي فرق داره و اصلا دارو نميدن به راحتي 

آدرس جدید بهشت:فضای یک وجبی بین بازوان دخترم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.