2777
2789

میری اشتراک اینترنت میخری و یک مودم وایفا بعد تنظیماتشو برات درست میکنن اگ خواستی رمز و یوزرشم برات عوض میکنن و مثلا تنظیمات پنهان سازی اسم وایفاتم بکن ک کسی نتونه هکش کنه یا مثلا بگو وایفا مک ادرس تعیین کنه ک نتونن هک کننش

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یا مخابرات یا سیم کارتی و یا بسته بع منطقتون از این شرکت های اینترنتی تهیه میکتید ومودم رو بستگی داره ک از کدوم نوع اینترنت استفاده میکنید خریداری میکنید و‌با لپ تاپ با ادذس192.168.1.1 تنظیمش میکنید

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

میری دستگاهشو میخری . میری شرکت مورد نظر ثبت نام میکنی کامل بهت توضیح خواهند داد 

مال ما مخابراته . خوبه راضی ام 

3ماهه گرفتم که هرماه 700 گیگ شارژ میکنن . البته مصرف ما بالاست (230تومن) طرحهای دیگه هم داره . سعی کن از طرح هاش استفاده کنی خیلی خوبن

یعنی باید برم مخابرات؟مودمو از کجا بگیرم؟و اینکه با چه سیمکارتی وصل بشم بهتره؟

اگه برای مخابرات بخای  که دیگه سیمکارت لازم نیست 

خونتون تلفن دارین؟

ببین زنگ بزن 2020  با تلفن خونه یا برو مخابرات منطقتون کامل راهنماییت میکنن

شاید خودشون مودم هم داشتن میتونی بخری ازشون

اگه برای مخابرات بخای  که دیگه سیمکارت لازم نیست  خونتون تلفن دارین؟ ببین زنگ بزن 2020 & ...

نه تو خونه ی ما کلا هرکی با گوشی خودش از اینترنت همراه استفاده میکرد.‌ولی حالا مشخص نیست کی وصل شه.منم کنکوریم از طریق تلگرام با مشاورم در ارتباط بودم.حالا میخوام برم دنبال وای فای

نه تو خونه ی ما کلا هرکی با گوشی خودش از اینترنت همراه استفاده میکرد.‌ولی حالا مشخص نیست کی وصل شه.م ...

عااااا 

اگه خط خونه نداشته باشین فک نکنم بتونی از مخابرت نت بخری . 

مودم به خط خونه وصل میشه