2777
2789
عنوان

خانومایی ک خونه هاتون بزرگه و وسواس دارین😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 51 پست
قیمت خونه اطراف تهران چقدره؟ خوش بحالتون خونه دارین اونم بزرگ خدا قسمت همه کنه. کاش منم بتوتم خونه ب ...

نمیدونم عزیزم _

ایشالا ک شمام ب زودی تو خونه خودت باشی با متراژ معقول ☺ بدون وسواس 😫😫😫😫

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😫😫😫😫 مشکل من وسواس لعنتیه

والا مام دونفریم خونه ۷۰ متری  در عرض  یساعت  زیرو روی خونه رو تمیز میکنم    اصلا خسته هم نمیشم که با خونه زیاد بزرگ موافق نیستم مگه برای کسی که  دو سه تا بچه داشته باشه که اون واقعا واجبه  ولی برای    دو نفر از نظر خودم   ۷۰ متر  کافیه          و برای سه نفر   یه ۹۰ یا ۱۰۰متری کافیه

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
وسواست در چه حد  من کشوهارو خالی میکنم هرروز دستمال میکشم  تو پریز رو با گوش پاک کن  ...

منم یکسره در حال تمیز کاریم ولی زیاد خودمو خسته نمیکنم ی روز پذیرایی ی روز سرویس ی روز اتاق ی روز آشپزخونه و...

باز دوباره از سر نو😁

پس خونت حیابی برق میزنه

در حال حاضر پوستم داره برق میزنه بس ک زرد  شده بی حال افتادم هر ی ربع ی بار میرم یکم گردگیری میکنم میام

نمیدونم عزیزم _ ایشالا ک شمام ب زودی تو خونه خودت باشی با متراژ معقول ☺ بدون وسواس 😫😫😫😫

ان شاا...   ۲۰۰ متر خوبه خونه ی دلباز دوست😍 برای موقع بچه دار شدن هم باید درنظر گرفت😁 برای وسواس کاش برین مشاوره بهتون راهکار بده و کتابای مخصوصش رو بخونین

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خوب عزیزم برو دکتر اینجوری چند سال دیگه از دست و پا میوفتی

اخه نمیدونم وسواسم چجوریه مثلا خونه کسی میرم اصلا برام مهم نیس جایی تمیز هس نیس 

یا مثلا چندشم بشه از کثیفی 

ولی تو خونه خودم 😫😫😫😫😫😫😫

همش فکر میکنم یکی سر زده میاد خونه و من نا مرتبم 

بگو اخه لعنتی با تو پریزای تو محافظ چیکار داره کسی بیاد 

وقتي بچه دار شي محبور ميشي بين بچه و تميزي صد در صد خونه يكيو انتخاب كني اون موقع همه چي اوكي ميشه و بيخيال ميشي چون بچه و بازي و تربيتش خيلي مهمتره، منم مثل تو بودم هر روز حارو و گردگيريو سرويس بهداشتيو .... ولي الان بهتر شدم مجبور شدم بهتر شم بخاطر دخترم

عزیز دلم رو وسواس تون کار کنید مخصوصا که اگه باردار باشید خب نمیتونید مثل قبل تمیز کاری کنید و خب بو مواد شیمیایی برای جنین و خودت خوب نیست مخصوصا در سه ماهه اول 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊