2777
2789
عنوان

خانومایی ک خونه هاتون بزرگه و وسواس دارین😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 51 پست
در حال حاضر پوستم داره برق میزنه بس ک زرد  شده بی حال افتادم هر ی ربع ی بار میرم یکم گردگیری می ...

دکتر برای این مواقع هست.عجیبه که تا حالا به فکر درمان نیفتادی.اگه سرما خورده بودی تا الان بارها رفته بودی دکتر تا خوب بشی.

سرکار نمیری؟ من تا حالا تو پریز تمیز نکردم

ن متاسفانه ولی فک کنم باید برم ک اینقدر درگیر نباشم _مگه با مسواک افتادی ب جون کنترلات😫😫اینا کار ادمای نرمال نیستش ک

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال دیگه مچ دستت و کمرت داغون میشه دختر خوب هر چیزی حدی داره حتی تمیزی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اخه نمیدونم وسواسم چجوریه مثلا خونه کسی میرم اصلا برام مهم نیس جایی تمیز هس نیس  یا مثلا چندشم ...

همه که وسواسشون یه شکل نیس

شما برو دکتر، خودش متوجه میشه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
ن متاسفانه ولی فک کنم باید برم ک اینقدر درگیر نباشم _مگه با مسواک افتادی ب جون کنترلات😫😫اینا کار ا ...

کاش من اینجوری بودم😂😂😂😂همین الان خونم گند ورداشته از سر کار دارم میرم باشگاه

عزیز دلم رو وسواس تون کار کنید مخصوصا که اگه باردار باشید خب نمیتونید مثل قبل تمیز کاری کنید و خب بو ...

شوهرم همیشه میگه بخاطر این مواد شیمایی ک ما بچه دار نمیشیم

تا حدی درست میگن همسرتون عزیزم به فکر سلامتی خودت باش منم مثل خودت بودم مامانم یک روز  بهم گفت میخواهی مثل من ارتروز دست و پا زود نیاد سراغت اینقدر وسواسی نباش الان تمیز هستم ولی نه مثل قبل 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تا حدی درست میگن همسرتون عزیزم به فکر سلامتی خودت باش منم مثل خودت بودم مامانم یک روز  بهم گفت ...

نمیدونم شاید بخاطر همین بارداری ک دارم خودمو با این کارا سرگرم میکنم 

الان همش منتظر ی بی بی چکم میگم تکلیفم مشخص بشه برم سراغ نظافت 

اره عمه های خودمم اینطور شدن ولی دست خودم نیس ک

دقيقا من الان هم مچ دستام درد ميكنه هم كمرم بچمو نميتونم زياد بلند كنم همش ميشينم بغلش ميكنم

اره به خدا منم مچ دستام ضعیف شده و پاهام داغون خدایی تو سن ماها زوده این مسایل ولی گاهی خودمون باعث میشیم 

راست میگه 

خودتو نابود نکن اینقدر وسواس اخر چی 

خودت چند سال دیگه نابود میش

ی باید عمل دیسک اینا انجام بدی نکن 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

خونه خالم اینا ۳۰۰ متره من یه صب تا عصر خونشون باشم پا درد میگیرم😂😂 هیچ کاریم نمیکنم فقط فاصله از هال تا آشپزخونه و اتاق خوابا زیاده خستم میکنه.

حالا خونه خودمونم کوچیک نیستا ولی ۲۵۰ ۳۰۰ دیگه زیاده. اخه دو نفر چقد مگه کثیف میکنن ک انقد در حال تمیز کاری هستی. یه مدت سعی کن بیخیال باشی درست میشه

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
نمیدونم شاید بخاطر همین بارداری ک دارم خودمو با این کارا سرگرم میکنم  الان همش منتظر ی بی بی چ ...

عزیزکم ولی ترا خدا مراقب سلامتی خودت باش ببین چند بار بهت گفتم تمیزی خوبه ولی نه در حد خودکشی   

راست میگه  خودتو نابود نکن اینقدر وسواس اخر چی  خودت چند سال دیگه نابود میش ی باید عمل ...

بخدا صدبار اینارو با خودم تکرار میکنم اما صبح ک میشه 

انگار ی وظیفه ای دارم باید انجام بدم